Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Kisbee 50
Loading:
--- Citat: RunnerSukosan - 15 Kolovoz, 2016, 21:20:45 ---Ako ti se pojavila zelja ja bi na tvom mjestu uzeo nes bolje makar polovno brzo ce ti dosadit taj kisbe.
Gilera runner 50 ili neki 2t u toj klasi je po meni puno bolji izbor al ti opet bolje znas sto zelis :)
--- Kraj citata ---
gledam da li je moguce izbjeci 2t, mrzim kad mi odjeca smrdi na izduvne gasove od mjesavine, to mi se desavalo na fxru
RunnerSukosan:
Znam dosta ljudi kaze da im smeta meni osobno ne. Al tija san rec ako zanemarimo taj smrat 2t je puno bolji izbor od 4t ako je rijec o 50ccm bar meni.
4t bi isao tek od 125 pa na dalje
aragonY:
Ljudi o kakvom smradu u odjeci vi govorite? ::) Vozim 2t već dugo i nikad ništa nisam osjetio, ili se vi vozite toliko sporo da vam dim ide na vas ili ja nemam osjetilo mirisa :sad1:
RunnerSukosan:
Ma osjeti se malo nije to nis strasno. U biti samo kad stanem kraj njega pa te zadimi al kad se vozis logicno da nece, mislim i meni su to gluposti al nekom smeta.
aragonY:
2t dimi samo dok je hladan, podrazumijeva se da ces ga pustiti 5 minuta u leru da se zagrije i onda sjesti na motor nema potrebe da te dimi :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju