Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Kisbee 50
Loading:
Pozdravljam svu ekipu staru i novu, zadnjih mjeseci sam u dilemi oko kupovine skutera. treba mi manji skuter iskljucivo za po gradu, ne previse brda, da malo trosi, da je jeftin za registraciju, odrzavanje itd...
e sad gledao sam italijansku kvalitetu ali se nisam uklopio u njihove cijene, nasao sam ovaj pezo kisbee u salonu, e sad imaju dvije cijene za naizgled isti skuter. Kisbee 2015 kosta 2630KM (oko 1320€) i kisbee 2016 2920KM (oko 1500€). moze li mi neko reci koja je razlika u motorima osim cijena i godina, da li je ovaj 2016 ista poboljsan itd..
pored ovoga bi volio cuti generalna iskustva sa ovim motorom. Zivjeli.
C/P sa motori.hr
JogFromYamaha:
razlika nema mehanickih
to ti je "peugeot" koji ima masinu istu ko baotijan GY6
samo sto baotijan kosta 500e
Loading:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2016, 16:46:40 ---razlika nema mehanickih
to ti je "peugeot" koji ima masinu istu ko baotijan GY6
samo sto baotijan kosta 500e
--- Kraj citata ---
evo sad gledam o kojoj se masini radi, dosta skutera je ugradjuje, ovaj kymco dosta ljudi hvale, mislim da masina i nece biti toliko problem jer je poprilicno jeftina za odrzavanje, generalka košta 50eura :D
Here you will find the pieces that fit the Chinese GY6 4 stroke engines, 139QMB and its derivatives. Quality parts to repair or increase your torque, top speed, power, acceleration ... This engine many 50cc 4-stroke scooters such as: PEUGEOT V-CLIC PEUGEOT TWEET 4T PEUGEOT ECO BIKE Kisbee BAOTIAN BAOTIAN BAOTIAN ROCKY REBEL BAOTIAN Tanco GARELLI FLEXI GARELLI TIESSE FOUR GARELLI CAPRI GARELLI CICLONE GARELLI NEW VIP-VIP 50 4T KYMCO AGILITY R16 - RS 50 4T euro 2 (KL10B) KYMCO AGILITY R10 / 12 - RS 50 4T euro 2 (KL10B) KYMCO AGILITY RS NAKED 50 2T KYMCO B & W 50 2T KYMCO DINK 50 4T euro 2 KYMCO DINK 50 2T AIR KYMCO LIKE 50 4T euro 2 (KG10A) KYMCO PEOPLE 50 4T euro 2 KYMCO PEOPLE S 50 4T euro 2 (BB10) KYMCO FILLY 4T KYMCO 50 SENTO 50 4T euro 2 KYMCO SUPER 8 50 4T euro 2 (KL10) KYMCO Super 9 Kymco VITALITY 50 4T euro 2 (SG10) Hüpper MONTECARLO MALAGUTI DVD SYMPLY SYM SYM SYM FIDDLE II 50 4T 4T JET 50 SYM SYMPHONY 50 4T FYM STRADA ROMA TNT WT MOTORS BILBAO
a kisbee je nekako najljepši od ovih baotiana i ostalih govana :D
JogFromYamaha:
masina nije problem
ali je problem u tome kaj svi sparajuna materijalu samim time gy6 masina na kymku je jako dobra jer je materijal i obrada dobra
dok na kinezima je kak srece imas
masina sama po sebi nije losa i djelova ima ko blata
Loading:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2016, 17:03:36 ---masina nije problem
ali je problem u tome kaj svi sparajuna materijalu samim time gy6 masina na kymku je jako dobra jer je materijal i obrada dobra
dok na kinezima je kak srece imas
masina sama po sebi nije losa i djelova ima ko blata
--- Kraj citata ---
a mozes li mi reci prijatelju, znas kako ono meni treba neka dobra od nekog znalca, kao okidac da ga odem kupit :icon_biggrin:, da li je prednost ili nedostatak što je zračno hladjenje, ja vjerujem da je za odzavanje jeftinije zračno. u principu imam 80kg, vozio bi kao umirovljenik, ustvari daleko sam od klinca sta gleda za leovincem, kitom itd...
koliko bi bilo zahvalno kupiti ovaj skuter za mene, koliko bez nekih vecih kvarova zracnjaci prevale, hvala na strpljenju, imam jos koje pitanje ali prvo ove...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju