Hahahahaha, ajd, za ovo baš i nisam, ako se ne varam trenutno su nove na popustu 299kn. Ali ipak nije loš ulov
Di to ? 1/2 ? Javi da uzmen jos jedan hahaha
A klinac, ja mislio da je to 1/4. Onda je definitivno dobar ulov
Zajebali smo se i ja i ti. ipak su 3/8
Taman mi dobro doslo, ta neman 2 seta.
Za ovaj stalak za kutnu brusilicu mogu iz prve ruke reć da je bacanje novaca u vjetar, ova limena stalaža za garažu mi djeluje preskupa zna bit nekad u kauflandu ili interšparu takvih sa 5 polica po 100-120kn samo treba naletit na akciju, mada posle ulova od neki dan mi je sve to previše dobio džaba dve velike stalaže Š x D x V 120x60x200 i 3 male 80x30x180, ajmo reć dobio sam cca soma kuna na poklon
https://www.lidl.hr/hr/p/postanite-pravi-kucni-majstor-uz-parkside/stalak-za-kutnu-brusilicu/p42191
Ove police san jednoj zeni sastavlja prije lita, cinile su mi se skroz ok, sa obziron da si ih dobia na poklon, jeben ulov
Izašao je danas novi Lidl katalog, same sline su mi krenule za alatom, bacite pogled...
Nemoj mi nista govorit, slinin a ne mogu do lidla sve do ponediljka, ostat cu bez icega a tia kupit set livela, one zglobni kljuceve i jebene krune za keramiku koje godinu dana vec pokusavan kupit.