Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
balki:
Nisam u kompresorima ali cisto tehnicki- V konstrukcija 2 cilindra je bolje uravnotezena od jednocilindrasa. Direkt drajv bez remena je također efikasniji jer se izbacuje trenje na 2 remenice i remen. Zvuci mi realno.
Ako mu na samu cijev usisa dodaš neki prigušivač buke (slično prigušivaču na auspuhu) ces ga jos dodatno utisati. Staviti mrezicu duplu da nemoze usisavati komade vune a celicnu vunu nemoj koristiti.
Kod decibela je fora da kad se buka smanji za 3dB to znaci da je sama energija zvucnih valova pala za 50%. Zelim reci da si u pravu da je svaki decibel prigusenja znacajan.
dario007:
Ja sam uzeo prije par godina kompresor,pa polako presao na aku alate.Kompresor mi je u 18kvadrata pa mi nikad nije ekstremno smetala buka,iako je svaki bucan.Ali tu buku od 5min izdrzim i imam zraka za 2-3 dana odsersfljivat prijenos i eventualno pumpat gume.Jedino di malo duze fila je kad ispuhujem filter zraka.Ako lakiram,kompresor je na otvorenom,tako da me onda nije ni briga.
Zelim rec da budes tih par min izdrzao,uostalom upalis ga da fila i izađes iz prostorije ako ti smeta,tako da kupi onaj koji ti je financijski najbolje ulozeno dobiveno...
v3kac:
--- Citat: Pulss - 11 Veljača, 2022, 09:35:41 ---
--- Citat: dario007 - 11 Veljača, 2022, 00:08:54 ---Alternativa ti ja aku alat,ako bas ne trebas za lakiranje,al mislim da nebus u 10 kvadrata lakirao...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ovaj tip kompresora ti nije neka sreča jel sva toplinska energija od motora i sva toplina od mašinice koncetrirana u jednom mjestu, sve radi u uvijetima povečanih toplinskih opterečenja, i jako brzo propiša semering na radilici pa se ulje sljeva u nekim slučajima u motor, osim nekih koji imaju hardijevu gumu, ali onda ona nastrada od ulja i brzo se i ona raspadne, remenica i remen daleko bolje tehničko riješenje.
Dosta buke dolazi i od usisa zraka u mašinicu, pa nebi možda bilo loše montirati neki usis od auta neka zvučno izolirana kutija u kojoj bi bio kompresor ona bi i sama tražila neku vrstu prisilne ventilacije.
Moj glas ide kvalitetnom aku alatu, a za lakiranje i sl da se "to malo" pretrpi jel sva adekvatna riješenja su skupa.
Pulss:
@balki sve je to logicno tocno tako kad razmislis, samo drugi kazu da je remen necujan i da taj prijenos spasi od buke i visokih temperatura. Opet sa druge strane 2 cilindra su dva cilindra, manje bi i radila jer brze pune.
@dario i ja mislin da cu na kraju se pomirit sa tin da moran buku prigrmit i cao, al opet ako uzmen od 100l necu ga morat dugo slusat kad mi triba za ispuhat. Kad piturajen onda me nije brige za buku.
Od aku alatq iman sve, i viska al opet bez kompresora nemos, pa bi tia uzet nesto dobro da ne proklinjen dan kad san neki skart uzea.
@v3kac istina da se sve vise grije, ali po nekoj logici dvi su glave pa bi brze punia i manje radia. Najvise mi triba za ispuhivanje, za buku kad lakiran me nije brige. Nisan pametan, sve ima svoje predmosti i usrane mane i nebi se isus odlucia.
A aku alat je majka, pneumatski odvijac nebi ni uzima jer mi nema smisla.
challenbeen:
ovaj zadnji MDM100 taj motor imam na šepak marci iz bauhausa, to je živo smeće od agregata, čim se pregrije (to je treće punjenje za redom (50 litara) baca ti ulje u spremnik, stalno je kondenzacija u njemu, izbjegavaj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju