Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Pulss:
--- Citat: challenbeen - 06 Veljača, 2022, 18:36:08 ---Gledao sam ih, i bio sam li-la da ih uzmem, ali imam doma one iz lidla, pokazale su mi se za sad dobre...
--- Kraj citata ---
Na njuskalo sa tima i uzmi ove, ne igraj se sa zivoton.
Susid poginia proslu godinu pod auton, nije vrijedno tih para.
Pulss:
Zna li neko koliko su realni decibeli na kompresorima i jeli lazu drasticno.
Moran montirat jedan od 100l u relativno malen i donekle zatvoren prostor, cca 10 kvadrata.
Slusa san dosta ovih sta pise 97db+ i ne slusa mi ih se iskreno, pa san naisa na jedan sa dvi glave, uljni bez remena u bauhausa, navodno do 93db, sta je velika razlika naspram 97db.
E sad, mene zanima koliko su ti brojevi realni i koliko proizvodaci seru kad pisu manje brojeve od ostalih za slican proizvod.
dario007:
Alternativa ti ja aku alat,ako bas ne trebas za lakiranje,al mislim da nebus u 10 kvadrata lakirao...
balki:
Ako ima CE deklaraciju podatak bi morao bit točan jer je izmjeren u certificiranom labaratoriju.
Napravi mu zvucno dampanu ventiliranu buxu pa ces dobit iskoristivu ravnu cetvrtastu plohu a ti ces se spasiti buke.
Pulss:
--- Citat: dario007 - 11 Veljača, 2022, 00:08:54 ---Alternativa ti ja aku alat,ako bas ne trebas za lakiranje,al mislim da nebus u 10 kvadrata lakirao...
--- Kraj citata ---
Ugl to mi je podrum, perfektan prostor za sve oko skutera i svega sa auta osin cilog auta. Aku alat san na full opremljen al za ispuhivat iman krcato toga pa mi triba dobar kompresor.
Al slazen se, ni ne planiran pituravat unutra, prozor je povise tako da taman izvucen crivo van i piturajen sta triba. Bit ce i toga da cu ga morat nosit van kad bude ozbiljnije pituravanje tako da mi mali kompresori ne igraju ulogu, a bogami nisu nista ni tisi.
@balki a ja se nadan da je tocna, pogotovo jer je ipak bauhuas prodava, a oni su ozbiljna firma.
I mislia san od osb ploca napravit box i nekin materijalon oblozit iznutra da koliko toliko smanjin buku.
Prva dva imaju iste motore i oba su remen, jedan je 50l drugi 90l. Usis in je 250l, razina buke ne pise.
Treci nije remenski i ima dvi glave, usis mu je 410l i za njega pise razina buke do 93db.
Po nekoj logici bi triba bit glasniji od remenskih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju