Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (196/239) > >>

Pulss:

--- Citat: challenbeen - 11 Veljača, 2022, 21:39:23 ---ovaj zadnji MDM100 taj motor imam na šepak marci iz bauhausa, to je živo smeće od agregata, čim se pregrije (to je treće punjenje za redom (50 litara) baca ti ulje u spremnik, stalno je kondenzacija u njemu, izbjegavaj.

--- Kraj citata ---
Znaci tako jeba mu pas mater. Sve mi se cini da ce onda bit remen 99%..
Ima jos par modela sa dvi glave bez remena al ocito je to k**ra*.

challenbeen:
prodat cu ti ga sa garancijom za 100 eura, platio sam ga 1700 kad sam slagao MC3, kolko, godinu i 2-3 miseca je u mene, pa vidi koje je to sranje... jedno crijevo od 10 metara sam bacio ća jer je bilo puno ulja... sad koristim staro od starog kompresora, spasio sam se... posli punjenja moram stalno otvarati ventil da ga izpraznim od pustih sranja.. dobro je jedino za gume napumpati

challenbeen:
na kompresoru nemoj štediti, kupi pravu marku... daj 500-600 eura, je da košta al će ti trajati i mirno ćeš raditi sa njime

dario007:
Ima rijesenje za tihi kompresor,evo pogledaj...

v3kac:

--- Citat: Pulss - 11 Veljača, 2022, 21:18:31 ---@v3kac istina da se sve vise grije, ali po nekoj logici dvi su glave pa bi brze punia i manje radia. Najvise mi triba za ispuhivanje, za buku kad lakiran me nije brige. Nisan pametan, sve ima svoje predmosti i usrane mane i nebi se isus odlucia.
A aku alat je majka, pneumatski odvijac nebi ni uzima jer mi nema smisla.

--- Kraj citata ---

ako živiš od mehanike, i radiš dosta u večernje i kasne sate onda uzmi rabljenu xxl bačvu o 400 litara ili više na to stavi glavu po svom izboru, može i neku podkapacitiranu, imaš glave sa motorima posebno za kupiti u dučanu u zg pored Getro-a, i na sve dodaj ove dvije glave od frižidera da ti održavaju tlak.

To ti je best buy financijski samo kaj češ se morati podosta angažirati.

Opcija borj dva su ti profi line atlas copo, karlcaser koburg i sl prozivođaći i nešto iz serije vijčanih bešumnih kompresora, naravno igre idu od 5000 eura na više...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju