Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Pulss:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Siječanj, 2020, 23:39:39 ---Busilica je perfektna, ja ju imam Rade ju ima i jos neki s foruma i odlicna je, jos ako radis nesta duze sa njom nasadis bateriju od 4Ah i cijeli dan radis bez punjenja :D
--- Kraj citata ---
Odlicno.
Imaju dvi opcije, D4 i C3, da uzmen D4 ?
Tako ce i bit, nasadit jacu bateriju i idemo. Da i ja provan parkside jer dosad samo slusan kako ga hvale ;D
zvonkec92:
Tu D4 uzmi, a gle nije premijum proizvod ali ako te sluzi prvi dan sluzit ce i dalje... Ja sam svoju kupio u SLO i od prvog dana nije spindle lock radio bas nego se sve skupa vrtilo treba ju malo mrdat da uhvati al neda mi se ic u Brezice samo zbog tog ko ju jebe, pa sam narucio iz svabije da mi kolega donese onu iz performance serije kaj ima motor bez cetkica. Imo sam u steku tih D4 3 komada novih u steku sve rasprodo :( nikad vise necu nista iz steka prodat
Pulss:
Jel iko uzima ovaj alat HRK 192.45 54%OFF | 18V 520N.m Electric Brushless Impact Wrench Rechargeable 1/2'' Socket Cordless Wrench Screwdriver For Makita Battery
https://a.aliexpress.com/_UotMJ
Ima ih i na ebayu, udarni odvijaci i brusilice. Jesu li ikakvi ?
lukazikaovic:
3 god garancije na proizvod od 60 kn hahah jedino lidl moze to 😂
balki:
@Pulss
Ima na yt test tog udarnog odvijaca i radi posteno. Potrazi prema nazivu modela pa pogledaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju