Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
JogFromYamaha:
Unior alati stari znaci jugovici su neunistivi znaci doslovno znam ljude koji imaju auto radionu i cijeli dan jasu po njima i alat drzi i mazeju s gedorama na pneumatiku i cekicom po racni i nista ona drzi.
Kod novog uniorovog alata to nije slucaj jer je ko prezakaljen i puca.
Daleko do toga da je Unior los samo je nacin proizvodnje drugaciji i zato se to i desava, da se na to nadodam Unior jako dugo nije prosirio spektar alata, znaci danas nemozes vise zivjet od gedori kljuceva i par srafcigera. Tek pred dvije godine su poceli raditi novu seriju elektricarskog alata i taj je sam po sebi ocajan, znaci alat nema sigurnosne certifikate i norme a i izvedba je osrednja. Dok npr ProJahn kaj je cisti pekinezer ima seriju "profi" alata i svi imaju certifikate i solidno rade.
No svako sebi bira po potrebi.
Ja bi samo napomenuo jedno, bolje je imati garazu punu jeftinog hobby alata i imati sve sto ti treba da si doma pomognes i obavis posao nego dvije profi stemerice i jednu makitinu fleksu i pricat da je sve sranje kaj nije profi. Ko na godinu busi 50 rupa tome je i busilica za 300kn dobra i durat ce ga, a ko se profi s time bavi i zaraduje pare taj mora i vise investirati. Ja na poslu imam alata iskljucivo profi i to biraj kaj i od kojeg proizvodaca ali mi ne pada na pamet kupovati za po doma jer za 1/3 cijene mogu kupiti solidan alat koji ce me po kuci dosta dugo drzati a ono sto koristim cesto i puno je profi alat.
balki:
Ima'l ko mooozda za prodat' stubnu busilicu?
JogFromYamaha:
imas ganc novu u bauhaustu i pevecu od 500kn nadalje
v3kac:
--- Citat: balki - 28 Siječanj, 2020, 09:14:18 ---Ima'l ko mooozda za prodat' stubnu busilicu?
--- Kraj citata ---
Postoje stuPne i stolne, ti vjerojatno pitaš za stolnu.
Ove izz pevca i bauhausa i slično NISU za željezo, već samo drvo i aluminij eventualno .
Ima dvije einhel i nisu se baš pokazale, problem je u okretnom momentu.
JogFromYamaha:
Moze se s njima busiti zeljezo bez problema samo treba koristiti tekucinu za busenje i drzat se postavka za busenje
znaci koliko pritiska i koje obrtaje koristiti za koji materijal.
Full gas i deri ga rodo ne prolaze.
Neznam mene je einhelova sluzila vise od 10 godina, no ako ne zadovoljava imas modele za profesionalce pa samo navali.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju