Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (63/239) > >>

3alfa3:

--- Citat: balki - 19 Siječanj, 2020, 15:16:35 ---Sa Uniorom serafim preko 30 godina i stvarno nikad problema a bilo je i silovanja i svasta. Serafio aute za sebe, sve i svasta, bio godinama meho u timu (auto utrke reli, brdo, krug), desetak godina vozio enduro, montiro 15 godina sat antene i klime... Jos bi imo prvu racnu da mi kolegi prtljavom nije pala u dimnjak prije 15 god pa mi je moro novu kupit. Znaci nikad nista slomio.
(Gedore, kljesta, sjecice, papige, sarafcigeri, imbusi, kljucevi, cekici...)

--- Kraj citata ---

Mozda je kvaliteta opala? Ja isto imam dosta Uniorovog alata koji je star 30+ godina i zadovoljan sam

BP:
Kvaliteta uniora je jako pala. Imam dosta njihovog alata, što novog što starog... Stara smeđa račna radi da ju na 6m cijev natezes, a novi šarafciger sam strgao u normalnoj upotrebi. Sad se lagano prebacujem na Stahlwille i evo slažem jednu manju narudžbu za Snap-on pa da i to probam. Set ključeva se da naći u kolko toliko prihvatljivoj cijeni. Gledao sam i da uzmem taj 3/8" set od Snap on-a ali imaju glupe setove i 22 komada set košta 5000kn btj.... Malo veći set 2500 eura... Zabrijali su

Poslano sa mog S61 koristeći Tapatalk

zvonkec92:
Di narucujes Snap on, ja bi 10 kljuc njihov samo da mogu rec da imam nekaj od Snap on-a :)

Pulss:
Gledan ubost neku aku busilicu da iman ovako za po kuci, nista profi. Upala mi u oko prvo supegoldy, ima dosta pi*darija od njih i zadovoljan san al tia bi provat nesto od Parksidea. Aku busilica Parkside PABS 20-Li D4, navodno odlicna ? Ovo na kraju d4 je kao bolje nego a1 a2 c3 itd ?

zvonkec92:
Busilica je perfektna, ja ju imam Rade ju ima i jos neki s foruma i odlicna je, jos ako radis nesta duze sa njom nasadis bateriju od 4Ah i cijeli dan radis bez punjenja :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju