Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
gokiSP:
Bgs ti je cijenom prihvatljiv, a kvalitetom odlican. Imam njihove colne gedore koje istina ne koristim tako cesto, ali imam dosta ostalog alata od njih i nista me do sada nije izdalo.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
zvonkec92:
Taj BGS je rekao bi u rangu Lincosa, KS tools-a i slicnih takvih. Ja imam jedan kineski kofercic sa 3/8 gedorama koji sam jos ko klinac kupio u plodinama ima tome preko 10 godina, potrgao par gedorica jer sam na T komad stavljao cijev ali ostalo sve je jos uvijek citavo, nevjerovatno za kinesce a cijeli kofer kostao 80kn tada. Ja bi bacio oko na Unior ili proxxonn jer ih ima skoro po svim ducanima
gokiSP:
Unior sam prekrizio odavno, g#vn% od alata. Proxon nije los, koristim i njihove gedore 1/2 i 1/4, ali moram priznat da od kad sam se opskrbio sa ovim kinezima koristim vecinom samo njih jer mi je prakticno i jos nista nisam slomio. Nedavno sam uzeo bgs kilo kljuc 3/4 i djeluje bas fino.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
zvonkec92:
Cujem da dosta ljudi pljuje po unioru, ja jos nisam nista uspio sjebat od uniora :icon_scratch:
balki:
Sa Uniorom serafim preko 30 godina i stvarno nikad problema a bilo je i silovanja i svasta. Serafio aute za sebe, sve i svasta, bio godinama meho u timu (auto utrke reli, brdo, krug), desetak godina vozio enduro, montiro 15 godina sat antene i klime... Jos bi imo prvu racnu da mi kolegi prtljavom nije pala u dimnjak prije 15 god pa mi je moro novu kupit. Znaci nikad nista slomio.
(Gedore, kljesta, sjecice, papige, sarafcigeri, imbusi, kljucevi, cekici...)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju