Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (51/239) > >>

balki:
Klosarenje nego sta. Gledaju oni statistike pa kad klosarluk prevagne sljedi akcija i postrozenne procesa...

zvonkec92:
Jebe se njima pa ne placa lidl popravke za sve te reklamacije vec kinez koji je proizveo taj poluproizvod

ivano_007:
U početku znaš da kupuješ poluproizvod i iz tog razloga ga plaćaš koliko plaćaš (jeftino). I iz tog razloga ne možeš očekivat da će trajat ko Makita.

Tako da ove spike "minjam ga stalno jer prodaju smeće" ne prolazi baš :frajer: svi bi vi kupili Boscha i Makitu po Lidlovskim cijenama, al ne ide to tak. Uglavnom, radite šta hoćete, a tu foru u Lidla sa zamjenama sam čua prije 3-4 godine. Ja neću.

matija84m:
Proizvod koji kosta u tvornici 40 kuna oni prodaju po 400 i nemogu bit u gubitku. Ako svakodnevno radis sa tim alatom onda nemoze izdrzat garanciju sigurno.

PchelaUbica:
Evo da se ja pozalim znaci upravo sta mi se desilo. Nekidam sam dobio taj udarni nazad. I evo danas je opet poceo dimit, znaci pusi se iz elektromotora kao da vatra gori . I smrad paljene plastike. Znaci novi pistolj. Samo stara baterija.
 , a skidao variomat i kvacilo mozd dva tri puta. Pa majku mu j**** sad se ni ne cudim zasto se ljudi tak ponasaju.
St sad da radim . Saljem na servis i opeeet cekam da oni to posalju u zagreb. U zagrebu poprave. Tj zamijene. I onda cekat da dode nazad iz zga. Ma mrs u picku materinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju