Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
matija84m:
To je rizik sa jeftinim alatom. Bitno da ti daju novi. Ili vrate pare. A kaj bi ti sad trebal trpit zato kaj njihov priizvod nevalja. Iako ces trpit dosta dok ti ne posalju novi a tebi bas treba sad.
PchelaUbica:
--- Citat: matija84m - 11 Listopad, 2019, 15:19:30 ---To je rizik sa jeftinim alatom. Bitno da ti daju novi. Ili vrate pare. A kaj bi ti sad trebal trpit zato kaj njihov priizvod nevalja. Iako ces trpit dosta dok ti ne posalju novi a tebi bas treba sad.
--- Kraj citata ---
Pa zato i kazem. Sad bi trebo po ovome sto sam sad dozivio svaka dva tjedna slat na popravak i cekat .
Mozda je samo peh.
Imam njihovu aku busilicu 20v nekih 3-4 godine. znaci bez ikakvih problema. Skoro svaki dan se koristi i prosla je sve i svasta , od sitnih poslova pa i malo jace torture i jos uvijek radi bezprijekorno.
Jedino mi ovaj udarni zivce popio
PchelaUbica:
Evo danas se udarni iz lidla opet zapalio i sad uopce ne radi . znaci indijanci salju bijeli dim iz kucista i lože vatru s plastikom, a poslali novi sa servisa. Dugo je trajao. Otisao tamo i inzistirao povrat novca. Vratili 400kn
Prosli tjedan na akciji bio udarni na kabal 250 kn . Ali izaso novi katalog. Stari isteko. Oso pogledat svjeedno. Kad ono cekaju 3 komada nisu prodali. Pogledam cijenu. Wtff spustili jos
Odmah dva komada uzeo. Jos mi ostalo za pivo i cevape. Fuck lidl !!!!
Prednost je bila sto je ono bio aku. Al ne jebe me to
I pravo dobro ovo dere. Za te novce nemere bolje
zvonkec92:
Jel to ovaj iz kauflnda? Ja ga dns gledao bio je 170kn al ga nisam uzo jer mu pise max 100nm, preslabo
PchelaUbica:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Listopad, 2019, 22:39:06 ---Jel to ovaj iz kauflnda? Ja ga dns gledao bio je 170kn al ga nisam uzo jer mu pise max 100nm, preslabo
--- Kraj citata ---
Da . To sto je ostalo su spustili cijenu. Pise 320nm odvrtanje i 100 zavrtanje. Aaal Majkemi ak je ovo slabo onda je onaj parksideov bio 10nm haha.. ovo je prejako, mislim da skida malo zesce sarafe.
38 na kvacilu parkside skidao tak tak. A ovaj to skine ko od sale. Ja prezadovoljan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju