Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (50/239) > >>

tdj595:
Hahah da, eto lidl postenjacine, zaraduju na smecu.
Najjace su mi te price balkanci cigani ovakvi onakvi. Cijeli svijet tako fukncionira, ili jebes il te jebu, trece nema

Corector:
Zanimljivo kako mi prave stvari traju, imam busilicu koja se prakticki svakodnevno koristi vec 26 godina. Samo cetkice mijenjane.

luna500rr:
Najbolje bi bilo kupiti sve kvalitetno samo jbg koliko kosta makita a koliko parkside :toothy11:
U mene ima jedna brusilica crkaje već godinama al i dalje radi...pokojni did ju je kupio malo prije rata a tad je već odradila dosta dugo u bravariji :drunken_smilie:

PchelaUbica:
A jbt u lidlu sta ocekivat . Ja sam zadovoljan za tu lovu imas ok proizvod i to 3 god garancije. Kud ces bolje.
Kod nas jedino nema vracanja love iznad 200 kn . Nose na servis.
Eto nedavno mi crkla aku udarna i za par dana poslali nazad i znaci ostavili samo bateriju staru koja je ispravna a zamijenili komplet pistolj. Znaci novo

ivano_007:
Imaš 3 godine garancije, ako se pokvari, reklamiraš ga, uzmeš novce il dobiješ novi. A ovo kad uzmeš aku bušilicu, pa zavidaš 10ak kuća, nadstrešnica, sastaviš 50ak ormara, 5x je isplatiš i onda je ideš zamijeniti za novu, da imaš glanjc novu bateriju (iako je baterija na staroj bušilici isto okej), to je klošarluk, ciganjenje, kako god :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju