Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (219/239) > >>

dario007:
Nabavi staru tomosovu 2t kosilicu,pa ju mozes okrenut na krov i kosit nebo.

Sad ozbiljno ne zariba tebi kosilica,nego ili ostane bez goriva ili iz nekog drugog razloga stane. Ja isto kosim nagib, doduše ne velik pa ni sa jednom kosilicom nemam problema,osim sto one teže i šire ne mogu to obaviti gore/dole nego moram levo/desno ici. Ona lagana i brza sto sam spominjao gore kosi u kojem smjeru zamisliš i travu valjda preko pola metra visine, a ima najslabiji motor.

Zmajur:
Par kozlića i janjadi....kosi pod svim kutevima... :dontknow:

Poggiali:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Travanj, 2023, 09:25:53 ---
--- Citat: Poggiali - 03 Travanj, 2023, 01:58:51 ---E ljudovi, gledam si neku kosilicu za travu, imam nekih 400m2  za kosnju

Za sad mi je za oko zapeo Powerworks i Einhell u Bauhausu...

Jel ima netko iskustva sa tim kosilicama, jel bila neka spika da einhell i parkside baterije imaju isti prihvat?

--- Kraj citata ---

400m2 na bateriju? Kaj ti nije bolja benziska? Ja imam nesto vise povrsine i ne vidim kako bi to na bateriju pokosio, cak i sa strujnom na kabel se nebi zajebavao (OK, ja imam i dio koji ima nagib i bez samohodne kosilice bi se napatio visestruko)

--- Kraj citata ---

A imam sad ovu Cub Cadet, koja je lagano dala svoje nakon 8 godina , masina je pic pic, kuciste je puklo...

https://electromenagers.org/hr/trimmer/3062-cub-cadet-cc-53-spo-w.html

Mislio sam da su baterijske napredovale kad se neke vode kao do 800 kvadrata da mogu kositi... neda mi se uopce zezat sa zamjenom ulja i servisima i ak je manje glomazna, bilo bi mi kul jer imam puno vocaka...nije mi problem nagib, nije velik, takoreci netreba ni pogon kolko je ravno... i baterijsku mogu okrenut  pod 90 kad je spremim, nebi mi uzimala mjesta

roc:
Imam Powerworks 82V s linka

https://www.bauhaus.hr/akumulatorske-kosilice/powerworks-akumulatorska-kosilica-pc82lm51sp/p/26603043

Ja sam zadovoljan s njom, nema potezanja, možeš regulirati brzinu pogona, ona sama daje gas ako je viša trava. Kosim ravnu površinu oko 1200 - 1500m2.
Kada sam ju kupovao pred 2-3 godine bila je na akciji s dvije baterije 2ah i punjačem za 2000kn. Bilo bi idealno da je jedna baterija 4ah ili da imam još jednu od 2ah jer ako je trava viša nekad se baterija isprazni prije nego druga napuni. Nakon godinu dana mi je crkla jedna baterija pa sam u garanciji dobio novu. Napravio sam malu modifikaciju tako da sam podigao prednje kotače za cca 0,5-1cm, tako mi je bilo lakše kositi.

Jedino uvijek pazim da spremim pune baterije.

I tišina je veliki plus, to nisam vjerovao dok nisam probao.

matija84m:

--- Citat: Zmajur - 03 Travanj, 2023, 16:14:09 ---Par kozlića i janjadi....kosi pod svim kutevima... :dontknow:

--- Kraj citata ---

I ispunjava sve eko norme :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju