Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (220/239) > >>

Poggiali:

--- Citat: roc - 03 Travanj, 2023, 20:23:55 ---Imam Powerworks 82V s linka

https://www.bauhaus.hr/akumulatorske-kosilice/powerworks-akumulatorska-kosilica-pc82lm51sp/p/26603043

Ja sam zadovoljan s njom, nema potezanja, možeš regulirati brzinu pogona, ona sama daje gas ako je viša trava. Kosim ravnu površinu oko 1200 - 1500m2.
Kada sam ju kupovao pred 2-3 godine bila je na akciji s dvije baterije 2ah i punjačem za 2000kn. Bilo bi idealno da je jedna baterija 4ah ili da imam još jednu od 2ah jer ako je trava viša nekad se baterija isprazni prije nego druga napuni. Nakon godinu dana mi je crkla jedna baterija pa sam u garanciji dobio novu. Napravio sam malu modifikaciju tako da sam podigao prednje kotače za cca 0,5-1cm, tako mi je bilo lakše kositi.

Jedino uvijek pazim da spremim pune baterije.

I tišina je veliki plus, to nisam vjerovao dok nisam probao.

--- Kraj citata ---

Za tu od 82v sam cuo isto pohvale, ali nema uopce baterija vise za nju u bauhausu, izgleda da izbacuju iz prodaje 82 i 48 v i sve je sad na 60v

Poggiali:
Uzeo sam na kraju ovu powerworks
https://www.bauhaus.hr/akumulatorske-kosilice/powerworks-akumulatorska-kosilica-pd60lm41k2/p/25655494

i dodatnu bateriju od 4ah..

kosi odlicno, gusta trava od 30 cm ide ko nis, ali da su bar baterije veceg kapaciteta, ova 4ah je dosta za pola sata, a 2ah za 15min, ak racunam, ukupnom imam nekih 135min kosenja, ali ove divlje trave koja jos ove godine nije kosena, ne znam kolko bude trajala sljedeca kosnja...

Htio sam bas da ima plasticno kuciste, da ne brinem jel sve oprano 100% jer metalno dost brzo izbije boju i onda hrdja ko nis...

velki mi je plus kaj je okrenem naopako i cistim, i ne mislim di je ulje i benga...   :icon_biggrin:

Flakserica je isto super i ne fali joj snage, ne smrdi, ne dreci se, jedino kaj nema naramenicu... pa mao ruke bole... moram nekaj iskemijat
Ima 2 brzine i dva polozaja noza... prva brzina je sasvim ok za popravljanje mjesta di kosilica nemre proci...

https://www.bauhaus.hr/elektricni-trimeri/powerworks-akumulatorski-trimer-p60lt/p/25672040

dario007:
I onda kak, kosis na 2 dana ili imas cijelodnevnu zanimaciju oko košnje?

Poggiali:

--- Citat: dario007 - 07 Travanj, 2023, 09:39:36 ---I onda kak, kosis na 2 dana ili imas cijelodnevnu zanimaciju oko košnje?

--- Kraj citata ---

a sad je tak ispalo, mada sam u formi da sam jedva i ovo pokosio  :icon_biggrin:  ali bi uzeo jos koju bateriju, mislim da je najisplativija 2.5ah za 500kn, da uzmem 2-3...

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 07 Travanj, 2023, 17:18:43 ---
--- Citat: dario007 - 07 Travanj, 2023, 09:39:36 ---I onda kak, kosis na 2 dana ili imas cijelodnevnu zanimaciju oko košnje?

--- Kraj citata ---

a sad je tak ispalo, mada sam u formi da sam jedva i ovo pokosio  :icon_biggrin:  ali bi uzeo jos koju bateriju, mislim da je najisplativija 2.5ah za 500kn, da uzmem 2-3...

--- Kraj citata ---

Ako su to litij ionske (a vjerojatno jesu) baterije, znas vjerojatno i sam kako im produljit vijek maksimalno dok se ne koriste (a tako provedu vjerojatno 99% zivotnog vijeka): ne drzat ih napunjene preko 50tak %.   Ako uopce ima pokazivac stanja napunjenosti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju