Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
zvonkec92:
Ta akcija traje vec dva tjedna, ja sam odma na pocetku uzeo 4 seta tih baterija s punjacem u nadi da cu ih sa adapterom koristit na parkside alatima pa mi iz vedra neba uletila dobra ponuda koju bi samo budala odbila za einhell bušilicu brusilicu i sabljastu pilu ( svaki alat je imao vec svoju bateriju ) za 500kn. Naknadno ubo jos 2x ovaj set za 50kn, 1 set punjac i baterija od 4Ah i aku lampa i sve to strpo u ljepi plasticni kofer. Sad imam za te Einhell uredaje sve skupa 9 baterija
1x 1.5Ah
6x 2.5Ah
1x 3Ah
1x 4Ah
U planu je jos kupiti aku sauger za usisavat auto
https://www.bauhaus.hr/mokro-suhi-usisivaci/einhell-power-x-change-akumulatorski-usisavac-za-mokro-i-suho-usisavanje-te-vc-1810-li-solo/p/26909644?cid=PSECroNab20220704000001&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click&utm_source=nabava.net
A neki dan se zaletio u Brežice i uzeo štemericu od 50J
sawmill restaurant oxford pa
Narucio sam jos nekih zanimljivih parkside alata iz NeMačke pa kad stigne poslikam
Tomi_ZG:
Ja ću si za auto od Einhella uzet onaj mali slabi jer je praktičan,za pokupit mrvice i prašinu bude dobar,za ozbiljniji posao nije
zvonkec92:
Mislio sam i ja al gledajuci po yutubu to su pare bacene u vjetar, bolje za 250kn vise ovaj puno jaci i bolji
matija84m:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Rujan, 2022, 22:27:14 ---
--- Citat: ivano_007 - 11 Kolovoz, 2022, 17:23:41 ---...Praktik tools, Einhell, Iskra ili Skil...
--- Kraj citata ---
Nevezano za polirku nego alat općenito,taj Praktik je najsmećarskiji alat koji postoji na ovoj planeti,a ni Boxer nije puno bolji,to ko da je rađeno da se natječu ko će napravit veće smeće koje će prije crknut ili raspast se,Iskra je samo ime prodano Rižojedima,ne djeluje mi baš dobro,radio neki dan s njihovom štemericom,li-la,a nekad su bili vrhunska firma,Skil je solidan,ko i Einhell koji me baš iznenadio,dosta su se popravili u zadnje vrijeme,a i pikiram nekaj od njih,mada to je sve hobi alat,nije to ni približno dobro ko plavi Bosch,DeWalt,Metabo,Fein,Milwaukee..., ali ti i papreno koštaju i imaju svoju namjenu
--- Kraj citata ---
Slucajno sam kupil praktik akicu pred tri godine za nekih 40l0 kuna. Koristi se svakodnevno i jos sluzi kao nova. Naravno da je to hobi alat koji je takav kakav je, ali sluzi svojoj svrsi. Dok mi parksajd akica nije izdrzala garanciju.
Tomi_ZG:
Ja ti vjerujem,jednog od 100 dohvati takav jeftilen primjerak koji se zlostavlja da namjerno krepa,ali on odbija i radi godinama,dok se isto tak nekom na bušilici od 2000kn raspadne glava nakon par rupa ili se pojede kolektor u par radnih sati,vidio sam i jednih i drugih
Kaj se tiče Parksidea,to je isto jeftilen alat koji dok radi je za te pare koje košta odličan alat,ali je i dalje to hobi jeftilen klasa,a neki ga uzdižu ko da je ne znam kaj,a isto puno oscilira u kvaliteti,nekima radi godinama,a neki dobiju smeće,ovisi koji dan je napravljen,ko ga je sklapao,od čega i sl.,Parkside je ubiti Kompernass i Scheppach,za to dvoje znam 100%,znači Švabi pod paskom Kineza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju