Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
ivano_007:
A ne tribaš uvik imat 180mm tanjur, možeš stavit i 115mm :toothy12:
Na internet stranicama Pevexa stoji 2 godine. A druga stvar je šta nisu imali nijedan Einhell izložen, već bi ga mora vadit iz kutije da vidim kako mi leži u ruci (čak je i slabiji od Skila za istu cijenu). A tako kad moram tražit djelatnike po odjelu, to mi se neda. Okrenem se i odem.
A Praktik Tools nema tipku za blokiranje prekidača. Znači treba bi cilo vrime držat prekidač dok poliraš, to mi je katastrofa.
Al kad pogledaš, ispoliraš svitla na 4-5 auta i ti već isplatiš polirku. Nije to loša stvar. Sad je sljedeće na rasporedu 100l kompresor, al cijene su im paprene.
challenbeen:
u zadarskom pevexu je svaki enhel izložen, al doslovno svaki... imaju svoju policu za to...
ivano_007:
--- Citat: ivano_007 - 11 Kolovoz, 2022, 21:13:40 ---Al kad pogledaš, ispoliraš svitla na 4-5 auta i ti već isplatiš polirku. Nije to loša stvar.
--- Kraj citata ---
Jučer ovo napisao, danas dobio upit jel mogu ispolirat brod od 55 stopa :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Inače ne kupujem alat u dućanima di idem po leba i salame,ali ovo sam morao uzet,zadnji komad za 84kn s 30% popusta,nije nekaj ali sam baš htio prijenosnu verziju
Bio i u Pevecu gledat neke stvari,pa naletio na ovo,baterija i punjač za Einhell aku alate za 50kn,to ne da je džabe... za sada nek stoji u šteku
Tomi_ZG:
--- Citat: ivano_007 - 11 Kolovoz, 2022, 17:23:41 ---...Praktik tools, Einhell, Iskra ili Skil...
--- Kraj citata ---
Nevezano za polirku nego alat općenito,taj Praktik je najsmećarskiji alat koji postoji na ovoj planeti,a ni Boxer nije puno bolji,to ko da je rađeno da se natječu ko će napravit veće smeće koje će prije crknut ili raspast se,Iskra je samo ime prodano Rižojedima,ne djeluje mi baš dobro,radio neki dan s njihovom štemericom,li-la,a nekad su bili vrhunska firma,Skil je solidan,ko i Einhell koji me baš iznenadio,dosta su se popravili u zadnje vrijeme,a i pikiram nekaj od njih,mada to je sve hobi alat,nije to ni približno dobro ko plavi Bosch,DeWalt,Metabo,Fein,Milwaukee..., ali ti i papreno koštaju i imaju svoju namjenu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju