Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (213/239) > >>

Tomi_ZG:
Da baterije koje sam kupio služe nečemu,malo sam se naoružao
Uzeo udarni pištolj 1/2"(u pakiranju se dobije i udarni nastavak s 1/2" na 1/4" šesterokut za bitove),18V,deklariran na 215nm,brushless motor bez četkica,nema štelanje momenta ali se da dozirat na okidaču,nisam ga još isprobao ali je dosta kompaktan i djeluje jako solidno,nema ovo veze sa starim Einhellom koji je većinom bio šrot alat,cijena je 800kn bez baterije i punjača,ja sam ga u dućanu platio 510kn preko nekih kombinacija,za te novce ovo je ulov i pol

Uzeo i led lampu pogonjenu istim baterijama

Usput uzeo i set Milwaukee 50mm udarnih bitova i produženu udarnu 17icu

Uzeo i neke sitnice u DeMa Team kod najlegendarnijeg gazde od svih dućana s alatom,a i općenito

zvonkec92:
Upecao i ja nekih zanimljivosti, Parkside aku udarnu busilicu 12V sa SDS prihvatom

dupli brzi punjac za iste 12V baterije

Parkside lampu na 20V baterije

Parkside i Einhell adapterić sa 2 USB izlaza za punit mob ili bilo koji drugi potrosac

Parkside aku usisavac loptu zapremnine 20L, predobra stvar za usisavat auto a s druge strane motora kad se spoji crijevo moze sluzit za ispuhivanje, isproban vec nekoliko puta i ovo je najbolje ulozenih 50€ ikad. Nema vise razmatanja kablova po dvoristu a ogromna vrecica u ovome moze sluzit sigurno dve godine ako ne i vise usisavajuci iskljucivo auto s njim

i nakon malo guglanja i citanja odustao od einhelovog rucnog usisavaca jer je pored Parksajdovog cisti drek i puno slabiji, znaci ovo je brutalno jako

Parkside aku lemilicu

Parkside aku pistolj za vruce ljepilo

i Parkside otvarac pive u obliku cekica, ovaj klasicni imam od prije

zvonkec92:
Stigla jos jedna zanimljiva igracka, ovaj put iz Mađarske koju sam posjetio jucer sam clanom dario007...

Mrcina s motorom bez cetkica, idealna za krast drva jer nije glasna kao motorna

Dragster 50:
😂😂🤦🏻‍♂️

zvonkec92:
Ipak uzeo i ajnhela, upikno ga za dobru cijenu pa reko što da ne, sada cu s obje ruke usisavat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju