Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (208/239) > >>

dario007:
Ja parkside bit zlatni iz profi seta nisam nijedan strgao,a Proxxonu sam dva bita polomio.Ph2 i neki od manjih toraxa 20 ili 25.Sad sam zamjensko umjesto njih uzeo unior i djeluje bolji.
Također udarni pištolj je brzo ostetio proxxon gedore.
Racne proxxon su jako kvalitetne,cijev od 50cm sam namjerno stavio i nije pukla,ali me nervira saltanje smjera,jer malo malo prebacim smjer ako drzim za glavu.

JogFromYamaha:
Doslovno bilo koji marka set je dobar samo se moras nauciti da se ne lupa cekicem po gedorama ne lupa se udarnim ako nisu crne za impact pogotovo ne po racni i ako nejde uzmi fiksnu polugu.
Uzmi si gedore original u bauhausu za 450kn je kofer i dozivit ce te.

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 07 Srpanj, 2022, 19:00:28 ---Također udarni pištolj je brzo ostetio proxxon gedore

--- Kraj citata ---
Za to se koriste krom-molibden nastavci  ;D
Ja na pištolju u garaži imam Uniorovu produženu cr-mo 15icu za rokat variomat i magnet,samo taj jedan komad košta 70kn,ali nije oštećen ni malo,samo ima fleke od matice da se vidi da je korišten

Od Proxxona su ti najbolje Baton račne,ja imam takvu 1/4",ona nema tih problema sa smjerom,sličnu ko Proxxon klasičnu imam 1/2" od Gedore,ali nju tak nikad ne držiš pri vrhu

Poggiali:
ja imam veci set od crvenog lux-a vec par godina, nije nis puklo...

dario007:
Ma kaj se ne lupa,pa nebum imo 18 setova gedori.Moraju proc hard test.Tomi kolko serafi moze mu alat bit 300 godina.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju