Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
Tomi_ZG:
Koju veličinu trebaš, 1/4", 3/8" ili 1/2"?
Bolje nadodaj još para i kupi neki set od Proxxona,meni su ti jeftilen setovi smeće
NightWalker:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Srpanj, 2022, 17:09:44 ---Koju veličinu trebaš, 1/4", 3/8" ili 1/2"?
Bolje nadodaj još para i kupi neki set od Proxxona,meni su ti jeftilen setovi smeće
--- Kraj citata ---
Pa najviše 1/2 i 1/4, gledo sam i taj proxxon jako hvaljen da su profi alat, oko 600 kn bi me izašo s dostavom, ili za 800 ovaj veći set(slika 2) :dontknow:
Tomi_ZG:
Za te novce Proxxon je super alat,normalno da ima boljeg alata ali je i puno skuplji,imam od Proxxona nasadne,imbuse,malu račnu i par nastavaka i zadovoljan sam,nemam set nego kupovano po komadu
Kad već kupuješ uzmi ovaj veći set
Infernus:
po meni mora bit kruta poluga u setu za načet šaraf/maticu kod otpuštanja, proxxonova je dobra i trpi silovanje u razumnim granicama :toothy11:
Dakle uzmi ili drugi veći set ili ako je preskupo uzmi neki zasebni koji ima samo velike ključeve (1/2"), npr PX23000 od proxxona, i neki zasebni mali set (1/4"). Npr lidlov set 1/4" je ok, nije materijal kao od sira, a puno je jeftiniji. Za žešče stegnute 10+mm šarafe ionak uzmi 1/2" alat i navali ko gospodin :drunken_smilie:
NightWalker:
Ma sam do sad imo neku xy marku(preko 8g +-) i raspo se 1/4 a i nasadni kljucevi su se razjebali pa ne love uopce i jos mi sjebu navoj, ovaj veći set od proxxona cu uzet biti ce avion naspram sta sam prije imao. zavhaljujem na odg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju