Ostalo > Razne offtopic teme :)

Alati

<< < (209/239) > >>

v3kac:
Imam ovaj veći set  proxona i zlostavljam ga godinama, čisto ok,  bitno je biti svjestan da se radom neminovno alat troši i lomi, tako sam već 2 puta ove sitne nasadne torx šerafciger nastavke obnovio, malu račnu jednom isto pponovo, a drugi put sam uzeo crnu proxon profesional linije, iako djeluje jeftinije izrade bolja je.

Toptool bi isto uzeo u obzir ako imaš nekoga da ti provuče uz popust u intercarsu.

vidi jel gdje ima lux-profiline isto nemožeš pogriješiti.

beta i bacho su navodno bolji a i osjetno skuplji.

ivano_007:
Ima ko za preporučit polirku do nekih 500-600kn. Dok sam još radia na brodovima, imali smo Makitu, e to je bia stroj, al vidim da joj je cijena ~2500kn, to mi je malo previše.

Uglavnom za ispolirat malo auto i tako te sitnice, ništa profesionalno. Ako je ko zadovoljan s nekom low budget polirkom, nek preporuči :icon_thumright:

v3kac:
imaš supergold/einhe/sve te china shit polirke eu tom rangu isti rac, makita djeluje glomazna ali znam da je lagana i ima dobar power band, tj drži okretaje ove kineske posluže ali moraš paziti više pogotovo na rubovima i ivicama jel kad "ulove" i fali snage odu okretaji u nebesa ali uz privikavanje i pažnju posluže svrsi

ivano_007:
A koja je razlika između polirke i brusilice s potenciometrom? Jel polirka ekscentrična možda?

Ima po Super goldyu za 300kn, a najbliži sam Bauhausovoj, 560kn, al 5 godina garancije, regulacija okretaja od 1000-3600 :dontknow:

balki:
Brusilicu s potenciomrtrom i da probas koristit u te svrhe spalio bi motor. Razlika je u prijenosnom omjeru jer polirka mora imat snagu pri toj svojoj sporoj vrtnji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju