Ostalo > Razne offtopic teme :)
Alati
3alfa3:
--- Citat: challenbeen - 20 Travanj, 2022, 14:28:32 ---imaš li neki kvalitetniji filter na umu a da ne dođe sad 1000+ kn?
--- Kraj citata ---
Nemam, al ak znas da prave lakirnice imaju aktivne kilere izmedju pumpe kompresora i boce (da sto manje vlage zavrsi u njoj), razvedene instalacije (gore/dole, sa ispustima i sakupljacima vlage svakih nekoliko metara, prave filtere vise komada.....) ;D
Ja ni ne koristim jer ne farbam, meni samo za ispuhat prasinu, pumpat gume, zracni pistolj: bez filtera sve
challenbeen:
imam par pitanja za alate... :D
- trebam set gedora tj nastavaka koji idu u šarafe na mjenjačima na autima, da se može ulje zamijeniti... jel postoji negdje nekakavi set ili slično? trebam za VW mjenjače ali dobro bi došlo da ima jedan set za više vozila...
- trebam set nasadnih gedora (bitova) ali sa PH1/PH2/PH3 nastavcima, ravni, i slični da paše na 3/8, ne torx i imbus, to već imam...
- trebam alat za stiskanje cilindra na kočionoj čeljusti, može set...
bacite mi nekakve linkove, molim vas, ja se ubio tražeći...
Danijel4x4:
https://www.walmart.com/ip/GZYF-21pcs-set-Universal-Disc-Brake-Caliper-Piston-Pad-Car-Auto-Wind-Back-Hand-Tool-Kit/147257719
kao ovo?
Tomi_ZG:
Nisam dugo niš kupio,pa sam svratio u omiljeni dućan alata DeMa Team i ubo 250mm papagajke od Gedore
NightWalker:
Tražim neki set nasadnih ključeva jer sam postojeće tkz. razj#bo, vidim vrte se neki setovi po fejsu ima set oko 300 kn...jel to cemu opce? neka preporuka do 400 kn +- ili nema nista dobro do te cifre
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju