Kupljena je prošle godine u 6. mjesecu u dosta lošem stanju za ne pre velike novce, pa je krenulo sređivanje svega i svačega pomalo...
ovako je izgledala kad je došla, išao sam u varaždin po auto dignuo probe i došao doma... auto ima trenutno 140k km i motor je 2.0 120kw serijski sa sitnim preradama ništa ekstremno
auto je bio u lošem stanju u svakom pogledu osim motora koji je perfektan... pormjenio sam sve i svašta na autu odmah u prvom mahu, kompletno sve selene na vilicama krajnike letve kugle filter zraka, goriva i ulja, ulje, ulje u getribi, antifriz, ulje u servu, sve 4 nove gume, pločice, sve nosače motora, kuplung, kuplung sajlu, lambdu sondu, očistio injektore ultrazvučno 100 stvari i stvarčica stvarno više ni sam neznam
onda sam regao auto i krenuo se vozit i auto je u samim početcima izgledao ovako...
ove plastike je bio na početku plan da ostanu ali sam se odlučio ipak to maknut i to je čekalo neko vrijeme, u međuvremenu me ženska pogodila na parkingu i dobio sam lovu od osiguranja i nisam htio dat majstoru da mi to sve radi nego sam odlučio sam napravit sve i još malo više nego je trebalo pa je kenulo farbanje i prerađivanje sitnica, nabavio sam i angel eyes farove koji su bili u lošem stanju ali sam ih ispolirao i polakirao, zamjenio žarulje i ledice i svašta nešto pa sad to čak i dobro izgleda, slike
na kraju je to ispalo ovako...
farovi
pa je onda frend odlučio opalit par slikica sa pravim fotićem...
ima ih još ali neda mi se sve stavljat
kemijalo se i sa stajlingom ispod haube, odustao sam od žute sredit cu to sve u dogledno vrijeme jer imam skroz drugu ideju za sve to ali to ce bit kad bude, ovako je to izgledalo tada...
stavio sam i perače farova i sve to ljepo spojio na relej da imaju odgodu od mislim da 5 sekundi nakon šta se upale perači šajbe
promijenile su se još neke sitnice...
zadnje su došle i gewinde na red i sad to izgleda ovako
unutrašnjost je ful ful oprema, koža, automatska klima, automatski brisači 10 sitnica i stvarčica, radio je aftermarket ali je spojen na komande na volanu
planova ima milion ali o tome u nekom drugom postu jer ovaj je već predugačak