Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (198/292) > >>

Corector:
Mrale ovo su izvrsni rezultati, svaka cast! Definitivno zasluzuje da ga pocastis ditech polutkom da otklonis taj pad okretaja, ja sam ga imao uvijek sa vise razlicitih skutera na tripovima dok je bila serijska :D

lukazikaovic:

--- Citat: Corector - 05 Kolovoz, 2019, 12:12:06 ---Mrale ovo su izvrsni rezultati, svaka cast! Definitivno zasluzuje da ga pocastis ditech polutkom da otklonis taj pad okretaja, ja sam ga imao uvijek sa vise razlicitih skutera na tripovima dok je bila serijska :D

--- Kraj citata ---

jeli u svakom slucaju piaggio polutka ima pad od 800-1000 okretaja na pregrijan prijenos?

Ukoliko naletin na neku ditech povoljno uzea bi.. ne mislim 300 kn placat samo za pomicnu polutku.

tdj595:
Da, zna cak i sa ditech polutkom meni past za 500 kad naletim na uzbrdicu manjom brzinom. Ali kad krecem na uzbrdici ili se zaletim onda ne, cak nekad i prevrti ali mislim da je to do polini varia. Plus sto bi to s kevlar remenom vjerojatno bilo puno manje izrazeno

dario007:
Base setup sa ditek polutkom ako si das truda ne smije oscilirati vise od 100rpm

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 06 Kolovoz, 2019, 12:04:38 ---Base setup sa ditek polutkom ako si das truda ne smije oscilirati vise od 100rpm

--- Kraj citata ---
Kaj nije onda multivar 2000 bolje rjesenje, prilagodjen je orig pia polutki  a i ne prevrtava nakon 70-80 kmh..... barem je nekad tak bilo, jbg, 10 godina ima kak sam izasao iz skutera pa ne pratim novitete

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju