Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
dario007:
Krenuli smo na Balaton,evo nas u birtiji Graničar na kavi
fallout 3 or new vegas
dario007:
U Virju je bio potop,izbjegli smo kisu,ali je na cesti 10cm blata.Evo stanka za pisanje i cigaru.
10km smo od Mađarske granice
lukazikaovic:
di su oni hejteri sta su prigovarali sta san kleon iša :toothy9:
Corector:
To Mrale samo tripuj! Dobro tebe sluzi Runnerica, koliko si nabio sa 70ccm i radilicom u tom bloku?
Kad vidim ovaj City Grip odmah se najezim j#bote .
Cim budem u blizini, javljam se da probam kako ide ta veverica, bas me zanima.
lukazikaovic:
--- Citat: Corector - 05 Kolovoz, 2019, 10:09:18 ---To Mrale samo tripuj! Dobro tebe sluzi Runnerica, koliko si nabio sa 70ccm i radilicom u tom bloku?
Kad vidim ovaj City Grip odmah se najezim j#bote .
Cim budem u blizini, javljam se da probam kako ide ta veverica, bas me zanima.
--- Kraj citata ---
Od generalke drevo je odvrtija 15000 km. City grip je smece al runnera u zadnjih god dana vozan samo po gradu pa mi nema potrebe za zamjenon.
Runner izgleda zove diteh polutke jer se dosta ulini kad se ugrije prijenos.. Recimo krenija san iz sibenika prema drnišu znaci od 0m nadmorske visine do 300m i bas se osjetilo nakon 15 km kako je trom. Okretaji padnu sa 9800 na 9000. U drnišu na vidilici san sta opalit sliku doslovno minut nisan ni gasija motor i kad san krenija opet je zavrtija 9800.
šta se putne brzine tiče trebalo mi je 1h i 7 minuta od sinja do kuce ,a to je 85 km šta ispada prosječna brzina 76km/h.
šta se potrošnje tiče odvozija san bija 35 km po gradu od punog rezervara i tako se uputija za sinj. Kad san tamo ulija full tank aplikacija mi je pokazala 3.7L potrošnju.
Da je odvozen samo trip vjerojatno bi potrosnja bila oko 3.5L.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju