Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (199/292) > >>

dario007:
To i je kombinacija sa multivarom,serijska polutka nakon 65-gps-a spusti 500rpm i nakon duze voznje na pun gas na tipa 90gps-a uvijek manje vrti.

Ditek polutka to popegla da su okretaji zakucani uvijek i svugdje.Do 10500rpm je to najbolja kombinacija koja se moze sloziti.

Replica,nardo,multic,ditek polutka

Drevo,21%,mhr multivar,nardo

Racing mk2,mhr multic,c20,ditek

3alfa3:
Tnx

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

3alfa3:
Sjecam se da sam imao multivar mhr i pomicnu polutku mhr, prakticki overrange prijenos, jer sam imao i malossi kevlar remen,  probao oba kuta polutke. Prevrtavalo nakon 90tak gpsa, ali kombinacija mhr variomata i orig pia polutki je bilo ok, bolje od multivara2000 i pia polutki, ali ipak ne unutar 100okr osim ako nebi drzao full gas od starta do krajnje, tada je bilo ko po spagi. Onda je ova kombinacija multivara2000 i diteh polutki odlicna

Corector:
Eto ja imam na pezi elystaru multic 2000i ditek polutku, to je savrsenstvo otkako sam stavio bijeli centralni. Prkjicer bio na tipu 430km, opteretio ga s 200kg presao zajebane uzbrdice i pre pre jeben je prijenos. Jest da je remen ispod 18mm, ali uvijek vrti veselo. Mislim da necw biti tako savrseno kad stavim siri tj. novi remen, nakon 80gpsa je najteze zadrzat savrseno linearan prijenos.

3alfa3:

--- Citat: Corector - 06 Kolovoz, 2019, 14:26:39 ---Eto ja imam na pezi elystaru multic 2000i ditek polutku, to je savrsenstvo otkako sam stavio bijeli centralni. Prkjicer bio na tipu 430km, opteretio ga s 200kg presao zajebane uzbrdice i pre pre jeben je prijenos. Jest da je remen ispod 18mm, ali uvijek vrti veselo. Mislim da necw biti tako savrseno kad stavim siri tj. novi remen, nakon 80gpsa je najteze zadrzat savrseno linearan prijenos.

--- Kraj citata ---
Za takve scenarije je kevlar dusu dao, jako malo gubi na sirini, ali, treba znat odredit interval izmjene jer on ne prasta greske (dezintegrira se  ko da je bomba pukla). Ja mijenjao svakih 5000km, a jednom mi je rukno, taman isao iz ducana sa novim prema kuci, na 5100km se sasuo junacki i povuko sa sobom i remen vodene/uljne. Par km od kuce, smijao sam se jer ne volim plakat. Pa ipak, s kevlarima (malossi) sam odvozio skoro 40.000km, samo to je bilo skupo jer godisnje sam barem 2 mijenjao

Za tripera ko ti, nije dobar izbor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju