Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
JosipMarijanovic:
Svaka ti dala ( pazi se side ako ti bas svaka daje) :notworthy:
Ljudi se boje na ovakve puteve sa autom...
Tomi_ZG:
Od svih slika ova mi najdraža :toothy12:
aragonY:
--- Citat: Corector - 20 Listopad, 2016, 15:43:04 ---Trip 2 - 16.6.2016. - Doboj - 618km
Jednostavno spičio do Bosne, do sad najduža vožnja ikad s 2 kotača u jednom danu.
--- Kraj citata ---
Malo ti falilo da uđeš u srce glavne skut scene u BiH a nisi ni znao :icon_biggrin:
Šteta pa si to sve morao odraditi za dan, Doboj je bar meni jako zanimljiv grad i ima mjesta koja vrijedi pogledati a da ne pričam o Gračanici, Srebreniku, Tuzli,...
U zadnjem updateu u garaži sam objavio nekoliko slika baš iz Doboja, taj dan sam obrnuo oko 250km(ne smijem sada ni reći da se ponosim time haha), evo quote ;D
--- Citat: ---
--- Kraj citata ---
Ako se opet odlučiš ti ili ekipa na sličnu ludoriju javite se pa se nađemo ako trebate vodiča volontera a možda usput skupimo još koga od škvadre sa ove teritorije ;D
I stvarno, svaka čast za rute :icon_thumright: baš kao što Marijanović kaže, ljudi se boje autom ovo odraditi.
Corector:
--- Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2016, 21:13:41 ---Svaka ti dala ( pazi se side ako ti bas svaka daje) :notworthy:
Ljudi se boje na ovakve puteve sa autom...
--- Kraj citata ---
Nakon ovakvih vožnji diže se isključivo uz pomoć Afričke šljive :laughing3:
Tomi sva sreća pa nisam stigao popiti sve pošto stalno imam kacigu na glavi, pa reci slobodno koja ti je najdraža da je pospremim u fridž? :angel9:
@aragonY izuzetno si dobar sa 250km, jer tih 250 u BiH nije ni približno opasno kao 2500km u HR :toothy12: Brate mili usro sam se dosta puta kakvih sve luđaka i cesta ima. Stay tuned do iduće sezone pa ćemo vidjeti :headbang:
aragonY:
--- Citat: Corector - 20 Listopad, 2016, 22:21:58 ---
@aragonY izuzetno si dobar sa 250km, jer tih 250 u BiH nije ni približno opasno kao 2500km u HR :toothy12: Brate mili usro sam se dosta puta kakvih sve luđaka i cesta ima. Stay tuned do iduće sezone pa ćemo vidjeti :headbang:
--- Kraj citata ---
Pričaj mi o tome. Zadnji veći "incident" sam imao prije nekih mjesec dana kada sam krenuo preticati Passat MK2 koji vozi 45 po magistrali, 50m iza sebe sam vidio Škodu Octaviu i izbacujem žmigavac, krećem polako ulijevo. Baš kada sam došao do linije i prelazim u lijevu traku (prednji točak mi je već pored Passata), u jednoj sekundi čujem šuštanje i u drugoj fuu ona ista Octavia prolijeće poput metka pored mene. Bukvalno mi život proletio pred očima, pogubio sam se sav a gas ne puštam, prolazim Passata i gledam Octaviu kako odlazi u daljini, luđak je išao minimalno 120kmh ako ne i više. Da sam samo imao šta jače pod guzicom ne bih stao dok ga ne stignem i ne ubijem hljeb u njemu ma nema tih para koje bi mi nadomjestile to zadovoljstvo. :hmh:
Ali opet nije sve tako crno, budala ima svugdje samo je pitanje jesi li te sreće da naletiš na njih ili ne. Staying tuned! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju