Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (10/292) > >>

Corector:
Za sljedeću vožnju sam malo pauzirao, nije mi dosadilo, ali shvaćam da pretjerujem  :toothy12: Sasvim slučajno sam išao do Zatona

Pa do Primoštena

I odlučio da odem na Biokovo

Ludnica kako je strmo i vruće

Međutim, stigao sam do ulaza u park prirode Biokovo, i s obzirom da sam bio neadekvatno odjeven odustao sam od uspona, inače bi se smrznuo do Vodica

Nema pranja i lickanja, samo gas

I povratak za ZG, prvo slijedi pumpanje guma :toothy12:

Nazire se najavljeno pogoršanje vremena s magistrale

Magistrala je već prazna

Mislio sam da nema nikog dok pišam

Blizu Senja...

Završio u postaji

Prebrz za 50ccm

Izgubio sam skoro 1h vremena i uhvatio me mrak

Karlovac, dalje preko Pisarovine za Zg

I stižem u Zg

Corector:
Trip 7- 28.8.2016. - Bihać - 381km

Malo odmora i možemo dalje, pročulo se za janjetinu kod Seje, pa rekoh idem tamo  :toothy12: Opet vožnja do Kostajnice preko Petrinje, dalje na Bosansku Otoku pa na Bosansku Krupu Kod Seje

Dalje sam nastavio prema Bihaću

Ovdje u sred šume ima dosta kamera za brzinu ???

I cesta koja 10 puta presjeca prugu od vlaka, a nigdje nema rampe

Skinuli me nešto prije Bihaća, razlog nepoznat  :toothy12:

Konačno eto grane nakon Bihaća i ulazim u HR, gdje nastavljam preko Ličkog Petrovog Sela na D1 pa na Slunj. I onda sam htio iskoristiti prečac u mjestu Cerovac Vukmanički gdje ima kamera za nadzor brzine, međutim završio sam negdje bogu iza nogu na granici sa Sisačko- Moslavačkom županijom :toothy12: S obzirom da sam bio u divljini, pripremio sam se na izletavanja zečeva, srna i još nekakvih trkača, što se na kraju i obistinilo. Nakon lutanja konačno izbijam na cestu između Karlovca i Pisarovine, dalje je pjesma

Corector:
Trip 8 - 14.9.2016. - Banja Luka - 415km

Bliži se jesen, a vožnja više nije pogodna rano u jutro i kasno poslijepodne. Tu sam se malo zeznuo, u Zagrebu je jutro bilo relativno toplo oko 7h, međutim nakon Velike Gorice eto ti magle, koja je bila sve gušća.

Kod Lekenika

Nije kiša, magla je

Tek nakon Petrinje, okanio sam se magle

Prelazak granice u Kostajnicu

Toči koliko možeš ponesti  :toothy12:

I odmah Kod Muje, ovaj put na karađorđevu  :icon_biggrin:

Odlična i slasna  :icon_thumright:

Slučajna poruka

Malo sam se opskrbio, jedno 30 komada uključujući i kofer  :toothy12:

Corector:
Trip 9 - 15.9.2016. - Crikvenica - 414km

I ovo je posljednji ovosezonski đir dok je bilo toplih dana. Gas do Crikvenice, prvi put ove godine preko dobre stare Lujzijane, međutim ipak mi je draža Jozefina.

Klasika preko Pisarovine na Karlovac i onda prema Rijeci, odnosno Delnicama

Lijepa vožnja kroz Gorski Kotar i eto me na Gornjem Jelenju, gdje skrećem lijevo za Crikvu. Nema gužve brzo se stiže, riješio neke stvari i gas doma istom rutom.

Polazak za Zg iz centra Crikve

Par slikica

Ova cesta u smjeru Crikvenice je perverzija

Šteta ne vide se baš jasno "otočići od sunca"

I kraaaj, iako sam prosle godine 9.11. pičio za Senj i Sjeverni Velebit zbog neobično toplog vremena

U svih ovih 9 vožnji, skupio sam malo više od 5000km, ja zadovoljan vožnjom, šteta što topla sezona kratko traje, bilo bi još zanimljivije da smo češće skupa išli, ali puno je faktora potrebno da svima odgovara sve u isto vrijeme. U 3 vožnje sam vozio 50ccm  agregat (trip 3, 4, 5) s obzirom da sam čekao dolazak bolcne za polini sport 70. Auspuhe sam mijenjao iz dosade posto bi se navikao na isti setup.

Neugodnih situacija ni kvarova na sreću nisam imao, sve sam prošao iz cuga. Izuzev jedne nepromišljene radnje u Hr. Kostajnici gdje sam se kao za vraga jače nagnuo u super skliskom zavoju i malo translatirao s 2 kotača, na sreću izvukao sam se s vlastitim ASR-om. Sit sam Sisačko-moslavačke županije i okrećem smjer prema NE.

Ovak to sve izgleda u ovoj godini, s tim da sam dosta cesta prešao više puta, plavo su repovi od prošle godine.

Tomi_ZG:
Jesi se raspisao bokte  :notworthy:

Al kaj je je,nema ti ravnog u skuteraškim krugovima,pogotovo ak uzmemo u obzir navedeno prometalo i da si iz grada koji valjda ima 10 000 skuteraša,od kojih su 9990 kvartovski trkači i tjuneri bez kune

Meni je samo žao kaj sam morao radit dok si išao u Banja Luku,al bit će...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju