Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
noky007:
--- Citat: Corector - 20 Listopad, 2016, 17:19:29 ---Trip 7- 28.8.2016. - Bihać - 381km
Konačno eto grane nakon Bihaća i ulazim u HR, gdje nastavljam preko Ličkog Petrovog Sela na D1 pa na Slunj. I onda sam htio iskoristiti prečac u mjestu Cerovac Vukmanički gdje ima kamera za nadzor brzine, međutim završio sam negdje bogu iza nogu na granici sa Sisačko- Moslavačkom županijom :toothy12: S obzirom da sam bio u divljini, pripremio sam se na izletavanja zečeva, srna i još nekakvih trkača, što se na kraju i obistinilo. Nakon lutanja konačno izbijam na cestu između Karlovca i Pisarovine, dalje je pjesma
--- Kraj citata ---
Išao prije par godina i dojmilo me se vozit uz Unu od Bihaća do Krupe, tak da sam nedavno i ja išao utvrdit gradivo ;D
01.10 je dan bio ko stvoren za zatvorit sezonu većih đireva , što sam i napravio (lažem vozio sam se i neki dan)
Prvo mi na pamet pala Slo po Ac, i malo iza Ljubljane tipa Bled, al zadnja guma mi je banana pa reko držat ću se više lokalnih sporijih cesta, sigurnije je :icon_thumright:
Nisma ni do Karlovca išao ac nego lokalnom cestom preko Pisarovine, čuka vremena i u Karlovcu sam nije ni loše za 78km,po ne baš najsjajnijoj cesti :icon_biggrin:
Dalje nastavljam do Slunja kratka pauza, i nastavak prema Plitvicama te dalje prema Bihaću, Krupi, Otoci, Dvoru,Petrinji...
Eto par slika
Prije granice
Mlin Bihać
Od Bihaća prema Krupi (uz Unu)
Teško za povjerovat al ovdje stvarno ide vlak
Preksrasna priroda
Bosanska Otoka
Potez od Karlovca do Krupe je prepun radara, nadam se da nekog nisma preskočio , i da nije on mene sliko :dontknow: , a nije ni patrola nedostajalo.
Otprilike je to ovak izgledalo https://goo.gl/maps/eu36UHjL7ys
Corector:
Da jako je lijep taj dio, specifican, jedino ceste bas ne odusevljavaju kad predjem granu, i neposredno prije, otkako su obnovili cestu prema Pokupskom, od tada sam se bas zainteresirao za podrucje oko Une, medjutim vec sam se izgustao tamo, pa ako imas neki novi prijedlog slobodno vici :icon_biggrin:
Ajde drago mi je da nas ima jos, vidim da si i ti ubio brasno u zadnjoj gumi, moja je dobrim dijelom nestala nakon ovih voznji :toothy12:
noky007:
Baci oko na neke od mojih vožnji (imam još hrpe slika al nisma sve stavljao) ;D
Moji đirevi na maxi skuterima
SF2 Freak:
.
noky007:
Drži se ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju