Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
ditek:
3per (gonoreja, kapavac) je spolna bolest koju uzrokuje bakterija Neisseria gonorrhoeae. Prenosi se vaginalnim, oralnim i analnim seksom, ponovno je učestala, posebice u adolescenata. Kod muškarca je najvažniji simptom žareća bol kod mokrenja, uz pojavu gustog, žućkastog, gnojnog iscjetka.
RunnerSukosan:
--- Citat: ditek - 29 Svibanj, 2017, 13:14:33 ---3per (gonoreja, kapavac) je spolna bolest koju uzrokuje bakterija Neisseria gonorrhoeae. Prenosi se vaginalnim, oralnim i analnim seksom, ponovno je učestala, posebice u adolescenata. Kod muškarca je najvažniji simptom žareća bol kod mokrenja, uz pojavu gustog, žućkastog, gnojnog iscjetka.
--- Kraj citata ---
Hahaha samo sam cekao kad ce netko.ovo poslat :laughing7:
Stipe ma idem sam po tuono 1100 jer sa 70ccm nije moguce putovat i gustat :nono:
50ccm-50km
70ccm-70km
1100ccm-1100km
Rekli bi to sad neki nepricesceni ljudi ali mi smo opet dokazali da veverice neumorno skakucu bez ZALEPEĆE ,mazi remen fantom ,nema snage itd itd :toothy9:
Ovaj trip mi je bio zakon, samo sljedeci put izbjegavam Liku jer je hlando, puse i najduze traje put..
Tomi_ZG:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
https://www.google.hr/amp/jalopnik.com/man-rides-11-200-miles-across-asia-on-8-hp-scooter-to-t-1787880746/amp
Idući stejđ je vevericama na Ring ;D
RunnerSukosan:
Ja sam za, imali bi gdje i prespavat :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Koliko ti je buksa udaljena od staze,Nurburg je baš daleko,nije to za trip 50kom,a ni Ring na koji je pitanje jel bi te pustili s karocom,mada ak može hrđava vespa :laughing7:
0:15
Trebalo bi jednom u životu ispoštovat to sveto mjesto,al to da imam hrpu para jer ograda je skupa,a i šlep služba ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju