Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
SF2 Freak:
.
Tomi_ZG:
Svaka čast,dok jedni štelaju karb na prelasku iz kvarta u kvart,pacaju remene u fanti,mjere i računaju,drugi nabijaju opasne kilometre s prdekalicama i dokazuju(opet) da kod nas nema lepljenja,ovo je već klasa KOSMOSKI trkač
stipe:
ma lazete samo tako!!!
50 (70) ccm je premalo za putovanja! ispod 100000000ccm ne smi se ici na cestu, jer je presporo i nema snage i puno trosi i nevalja i kvari se!!!
znaci serete i slike ste fotosopirali!
i niste gustali niti malo!
Tomi_ZG:
Stipe sve si rekao,trebali bi samo do placa s tim skuterićima(na stranu da smo svi do sada(ja već odavno) mogli vozit litru i kurčit se da smo htjeli))
Corector:
Ima tu mnogo zanimljivosti glede voznje, npr. kako pomazemo najslabijem skuteru kad dodje neka kratka uzbrdica gdje bi naglo izgubio brzinu, ili kad treba tu i tamo nesto preteci gdje nema puno pravca. Jaci se izbaci i slabiji ga prati u zavjetrini. Sve je to savrseno sinkronizirano i odlicno funkcionira :icon_biggrin:
Imam jace stvari, ali ne bih 3pnuo s njima nema sanse, jesam na krace relacije oko 150km, ali sam samo potvrdio ono sto mi je jasno u 100 metara.
Uostalom, generalno se vozimo unutar ogranicenja, ne vozimo se iznad svojih mogucnosti nego jako dobro baratamo s ovime sto imamo (tu su iskustva po +200 tisuca km) izuzev nekih sumskih ogranicenja po 20, 30, 40, 60kmh gdje nam mnogo toga pocinje smetati :laughing7:
E da, i vecinom se vozimo do 8000rpm, jer znamo iskoristiti moment stoga imamo problema zbog zapeknutih serafa od nekoristenja :frajer:
I kod nas nema propalih voznji i čmrljenja (i onda nam je jedina opcija da filozofiramo i podgrijavmo toplu vodu i uuivamo teoriju) :laughing3:
Evo za Tomija jedna slika, ali posto se mozemo fokusirati samo na voznju i najjaci smo po tom pitanju onda nema potrebe offtopicariti i tjesiti se s hranom :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju