Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Samo opusteno, cim ja sredim svoju Vespu mozemo sigurno da tripujemo
Nase veverice imaju nedostizne vrijednosti pa je jedino rijesenje da nam se kidnepuju :confused5:
RunnerSukosan:
4h je moj stan i tu bi bilo dobro prespavat onda odemo u Bonn koji je 1h od ringa i tu prespavamo (ja sredim). Pustit ce te s "karocom" ako platis, simple as that :icon_biggrin:
Mozda bi nama bilo zanimljivije na Scooter Weekend al onda se vozimo po F1 stazi.
Nista decki razbijajte kasice i kupujte jace motore :icon_biggrin: Mada ako bi i bilo sa skuterima ja bi isa , ako ne onda bi uzeo nesto s predznakom MT :headbang:
Corector:
Uf nisam nista pisao ali nakupilo se voznji za 10 generalki :headbang:
Valja ispostovat jos neke tripčuge, a trenutno tripujem sa Sym sifonom 125 4T karbos po Trapaniju, u pocetku sam se usrao jer moras biti lud, ali ne obicno nego bukvalno i moras odlepiti ali brzo sam ih edukovo i poceo odvaljivati jer balkanski mentalitet je extreman,odmah sam jucer ispostovao i planinu i popeo se na grad Erice u planini, cesta asfalt i sepertine su za Nobela znaci 5 zvijezdica,covjece imaju sve zivo na vrhu za razliku od jednog restorana, pravi kompletan siti...
Planina koju sam verio
stipe:
to isti kukumar kao tomos twister 50?
Corector:
Isto kao i mnogo toga danas, ide jako dobro za 125ccm, veoma startan i jos me cudilo kako tako linearno ubrzava kad ono ima multivar. Trosi oko 5l moje voznje, ni malo me nije iznenadilo :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju