Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Peza dobipa moc, zacepio se dovod goriva, pa ti stavljaj kinesku pipu goriva
dacerovs:
I ja malo izveo Nmaxa, dan milina za voznju.
Zbog posla nisam mogao sa ekipom na trip pa sam odlucio sam napravit lagani trip.
Znaci, cim sam prosao Krasic usao sam u drugu klimu, ledeno za popizdit, cesta kroz Kostanjevac na djelovima vlazna ali da se dobro peglirat. Cesta super sve do 4-5km prije skretanja na sljuncani put za vrh Sv.Gere. Skroz na vrh nisam isao jer sam citao da je taj put katastrofa i bas mi se skuterom nije islo dalje.
Tu je pocetak sjebanog puta, tu sam jos i krenuo nekih 500m dok nisam vidio kamencuge na cesti, dalje mi se nije islo al bi bila lijepa slika sa vrha, cak mislim da bi prosao u Sloveniju bez granice al imalo je jos 20km makadama sigurno hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Jucer odvozili dobar trip, nas 5 u nizu, bilo je jako dobro, uvjeti su bolji nego po ljeti, jebes onaj pakao na +130* gdje izgubis pola energije i nema nigdje guzve, ali najde se par glupana koji daju do znanja da se nikad ne treba opustiti.
Spucali smo malo vise od 500km, donesli neke zakljucke kako D1 uopce nije zanimljiva cesta, prebrza je cak i za BB...
Ovo je bila ruta ZG-Donji Dragonozec-Pisarovina-Karlovac(ja sam isao preko Skakavca i izbio na Cerovac Vukmanicki), Slunj, Korenica-Gospic (pizzerija Tomislav pohvale za dobru klopu)-Karlobag-Senj-Josipdol-Duga Resa-Karlovac-Jastrebarsko-Zg.
Ovi sa losijim gumama (Michelin, Dunlop) poceli su se nesto zaliti i klizati u mraku, dok ja sa Bridzsom apsolutno nista nisam osjetio, a i Zvone sa novim Mitasom.
Imate akciju na kupigume, mudro vam je sad uzeti te gume i skloniti na suho i tamno mjesto do proljeca,necete nista izgubiti osim psiholoskog prcanja zbog DOTa, ja dan danas vozim Bridzsa iz 2015 koji drzi bolje nego sve jedan vas Michelin, Dunlop,Pirelli nakon jedne sezone, a dalje da ne pricam. Znam da nije neka razlika u cijeni, ali cesto su mi odbijali paket zbog 5kn vise postarine pa cisto da velim da je extremna prilika.
3alfa3:
D1 je dosadna i na motoru. Bonus: ima kamera
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
dacerovs:
Ja sam jucer na dva mjesta krvavo proklizio, zadnji kraj je driftao i onda od jednom samo prednja pusti, imao sam trzalicu samo takvu.
Da Nmax nije krut kao sto je, bilo bi padalina.
Znaci, ScootSmart nakon 2god starosti ne smije malo zesce naletit na hladniji asfalt, onda je veselo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju