Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (230/292) > >>

Corector:
Ajde konacno nek je Michelin i Dunlop prekrizen, svi se nesto zale, sad ovako sad onako, jedino ja ili sutim ili se nista ne desava u svim uvjetima.

A budes si uzeo Scootsmart Made in France?

Tesko je ubosti pravi kompromis za odredjenu dimenziju gume, tu vam se ne isplati experimentirati, vec jednostavno kopirati od drugog pogotovo ako se godinama vozi.

dacerovs:
Moj ScootSmart je made in Indonesia hahah, al zbilja, nisam mogo vjerovat da ima i takvih.
Buraz na FJR1300 ima Dunlop made in japan.

Za moju dimenziju ima malo guma, 130/70-13

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nyzvo:
Mc29 vrh, sad cemo vidjet kolko ce idrzat na BB-u, zašmrkljao sam ju fino jucer na magistrali vidim da je slika gore....

Navodno neke brze eserke  :dontknow:

I jedna moja  :glasses9:

Corector:
Di nam je Suhi? Viva s USD vilicom ga je rastavila na proste faktore sinoc. To sam davno skuzio da su USD pia vilice debilana za tripove, jednistavno ti dodje kao da stemas cijeli dan na Golom Otoku, pogotovo kad zahladi. Bumbar se mora apgrejdat da ne bi postao sprava za razapinjanje, tome doprinosi i kamenjarsko budzovanska smjesa od guma, znaci meni je Elystar lomača naspram Runnera (doduse trudim se to eliminirati), a sta je onda Bumbar?

matija84m:
Ova je najbolja slika di se nekaj serafi.

Derbi je izdrzal jos jedan trip ali auspuh nije. Odnosno prigusivac koji se odpustil. To je rijeseno na magistrali expresno jer tripujem sa ekipom koja fura alat. Tako da mi netreba nista. Nakon stezanja prigusivaca i dodatnog osiguranja sa vezicama tripuje se dalje bez kvara.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju