Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (228/292) > >>

zvonkec92:
 :laughing3:  peža je obisla juzni balkan POLAKO ali sigurno, a kam danas tripujete?

Corector:
Trebao sam uzeti visecu vrecu za spavanje, taman sam uhvatio teNMpo. Cilj nam je stici brzo do srednjeg jadrana, jer je na sjevernom neka oblacna kaljuza. Dakle Zadar, tako da przimo preko D1. Kupace gace su tu, pa red bi bio i bacit se u more, ilitiga vodu ako netko ne razumije.

Odo dalje lagano s ukljucenom blokadom, jer mi se neda tu cekat vise, nek i ja nakupim malo cadje u isousnom kanalu.

Jbt cekam vec 34min

Corector:
48min je proslo proslo, i jos smo krenuli u 9:55h iz Pisarovine, dok je dosao Suhi jer je opet radio neka stelannja na svom konceptu. Ja odem do Turske i nazad i tripujem okolo bez da sam ista otvarao, ovo ko F1 prije svake voznje ajmo iznova...

Zigas:

--- Citat: Corector - 19 Listopad, 2019, 11:44:30 ---48min je proslo proslo, i jos smo krenuli u 9:55h iz Pisarovine, dok je dosao Suhi jer je opet radio neka stelannja na svom konceptu. Ja odem do Turske i nazad i tripujem okolo bez da sam ista otvarao, ovo ko F1 prije svake voznje ajmo iznova...

--- Kraj citata ---

U MotoGP bi rekli, ta staza ne odgovara Peugeoju :uff:

Nyzvo:

Gospić

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju