Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (3/292) > >>

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Srpanj, 2016, 12:25:07 ---Sve si reko,sve mi je to jako dobro i jasno,sve znam  ;D

--- Kraj citata ---

Jbt, gledam malo cijene....
Novi RR kupis za nekih 100-150 soma kuna. I to je kao puno. Nije puno, pa jebeni das auto i to onaj socijalni je skuplji  ;D
Al na to treba racunat i da ces kroz 5-6 godina jos toliko utuc i to ak bu sve po planu i nebu iznenadjenja tipa pad, veci kvar i itd - pretpostavka je da se vozis, a ne gledas ga u garazi.....
E tu smo vec na 200-300 soma kuna u 5 godina sto znaci 3500-5000kn MJESECNO u prosjeku, a i ne vozis se 12 mjeseci godisnje nego je pauza barem 3-5 mjeseci pa ispada realno trosak oko 30+ % vise od toga sto u ovoj zemlji cak nije ni zalosno nego smijesno

Al ak blesavi americki penzici mogu dat 100-200  soma dolara za 6 mjesecno krstarenje luksuznim kruzerom po glavi, onda je ovo sve pickin dim od troskova
EDIT: sad pitao bratica jer radi na takvom godinama kao fotograf - 10 soma dolara tjedno po glavi, sto je za bracni par za 6 mjeseci koliko to traje laganih pola miliona dolara :)

3alfa3:
Inace, vec 3 dana za redom sam prek sljemena u zagorju (sljeme da se malo ohladim u voznji)  ;D

Tomi_ZG:
Ja sam uvijek govorio(pogotovo onim pametnima koji se sprdaju sa prdekalom(mada generalno i je sprdnja) i kenjaju daj si kupi motor,a vozila im kupuju,održavaju i toče starci,a dotični nemaju ni za kavu u birtiji da je najmanji problem kupit jaki motor/auto,nije ga problem ni točit nego držat na životu

Jedino je jeftino onim kvartovskim trkačima(pun ih geto tu kod mene) kaj sad prek ljeta naprave s R-om sveukupno 200km vozeći se svaki dan u japankama i naočalama 500m od kuće do birtije

firkefica:
do splita sve po d1 i onda na magistralu do makarske pa nazad po magistrali do zadra pa preko benkovca nazad na d1

Corector:
Svi prijedlozi su dobro dosli, lako prilagodimo rutu, recimo Senj-Karlobag tek onda kada nam skuteri narastu, a obrnuto vec moze  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju