Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (4/292) > >>

3alfa3:
Evo prijedlog i za skutere  jer je senj/karlobag stvarno neatreatkivna dionica ak prosjek nije 100+ *neatraktivna za vozit, ali za blejat uokolo je odlicna)

Preko Gospica se spustite u Karlobag, a onda do Starigrada. Taj dio magistrale je puno sporiji, sporiji i od novog vinodolskog do senja, a puuuuno atraktivniji za vozit. Meni i na motoru omiljeniji nego senj-karlobag. Onda ili nazad, ili prek udbine i plitvica nazad do zg

Inace, pogotovo po ljeti, od Karlobaga preko Gospica do Korenice se da fino rashladit, nebute se nasmrzavali, ali bu se dalo disat i nebu vruce - ipak se tako "pregazi" Velebit

Corector:
Nije trebalo dugo da testiram novu rutu.  :icon_biggrin:

Normalno preko Pisarovine prema Karlovcu (s tim da sam planirao iskoristiti precac, i usput da izbjegnem KA, i izbijem na D1 u mjestu Cerovac Vukmanicki). Ali sam se malo zanesao i promasio skretanje.

Dalje preko Plitvica do Korenice, D1 je dosadna i ravna cesta.

Zatim zapocinje kul dionica, cim sam krenuo prema Karlobagu od Korenice, eto zavoja i dobrog asfalta. I tako do Gospica, nakon cega opet dolazi odlicna cesta sve to prijevoja Velebita.
Tko nije bio, pogled je fenomenalan, vide se i zavoji magistrale..

Evo par slicica

subir fotos online

Nakon pogleda s Velebita nije ti bas svejedno jer je dosta strmo i cesta je malo ispod ocekivanja, ali je solidna, ne kvari sveukupni dojam.
Zatim se spustio direktno u Karlobag, i kad sam prosao lijevi zavoj i crkvu tu je zapoceo jebeni seks, kakva jebena perverzija od ceste to nisu istine (iako sam tu vec odvozio nekoliko puta), a recimo u autima mi je bilo mucno, jer se brzo netko najebe, ali na 2 kotaca ja ne znam jel ima igdje ista bolje  :headbang: sve do Starigrada. Nakon cega nastupa malo monotonije, i pred kraj opet nesto veselja.
Sreca pa sam se poigrao sa kompletnim ovjesom, upiknuo dobre gume i tu je ogromna razlika naspram proslogodisnje konfiguracije, tako da sam 100+ przio ma pojedinim dijelovima i samo trazi jos, a ne ide..

Slike s magistrale nemam jer tu je grijeh pustiti gas, a obrijao sam sve zivo na sto sam naletio, dobro je sto nije bilo guzbe, i sreca sto nije bilo motora pa niti ne znam za bolje :toothy3:

Za koji dan ponovno sisam magistralom od juga, pa cu skroz do N.Vinodolskog, i onda na Breze za Zg.

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 16 Kolovoz, 2016, 22:24:15 ---Nije trebalo dugo da testiram novu rutu.  :icon_biggrin:

Normalno preko Pisarovine prema Karlovcu (s tim da sam planirao iskoristiti precac, i usput da izbjegnem KA, i izbijem na D1 u mjestu Cerovac Vukmanicki). Ali sam se malo zanesao i promasio skretanje.

Dalje preko Plitvica do Korenice, D1 je dosadna i ravna cesta.

Zatim zapocinje kul dionica, cim sam krenuo prema Karlobagu od Korenice, eto zavoja i dobrog asfalta. I tako do Gospica, nakon cega opet dolazi odlicna cesta sve to prijevoja Velebita.
Tko nije bio, pogled je fenomenalan, vide se i zavoji magistrale..

Evo par slicica

subir fotos online

Nakon pogleda s Velebita nije ti bas svejedno jer je dosta strmo i cesta je malo ispod ocekivanja, ali je solidna, ne kvari sveukupni dojam.
Zatim se spustio direktno u Karlobag, i kad sam prosao lijevi zavoj i crkvu tu je zapoceo jebeni seks, kakva jebena perverzija od ceste to nisu istine (iako sam tu vec odvozio nekoliko puta), a recimo u autima mi je bilo mucno, jer se brzo netko najebe, ali na 2 kotaca ja ne znam jel ima igdje ista bolje  :headbang: sve do Starigrada. Nakon cega nastupa malo monotonije, i pred kraj opet nesto veselja.
Sreca pa sam se poigrao sa kompletnim ovjesom, upiknuo dobre gume i tu je ogromna razlika naspram proslogodisnje konfiguracije, tako da sam 100+ przio ma pojedinim dijelovima i samo trazi jos, a ne ide..

Slike s magistrale nemam jer tu je grijeh pustiti gas, a obrijao sam sve zivo na sto sam naletio, dobro je sto nije bilo guzbe, i sreca sto nije bilo motora pa niti ne znam za bolje :toothy3:

Za koji dan ponovno sisam magistralom od juga, pa cu skroz do N.Vinodolskog, i onda na Breze za Zg.

--- Kraj citata ---

Cesta od Korenice prema Gospicu di je novi asfalt ima naziv Ljubovo. Asfalt je navucen prosle godine. Taj dio Runner pregazi godisnje barem 12 puta jer me posao nosi tom cestom barem 40 puta.

Jedino sto je bilo neugodnu u tom kraju je policija jer ih je lokalna ekipa takvima napravila.

Svaka cast na ruti :)

Corector:
Zovi iduci put da protutnjimo na brzaka  :glasses9:

Corector:
Sutra je najavljeno lijepo vrijeme, ima li zainteresiranih za zanimljivu i dobru voznjicu + nesto kao Sljeme x50 u svim aspektima? Ja dolazim iz smjera Sibenika, mozemo se nac npr.u Senju, pa na Breze za Zg...  :skuter:

U principu imam ja jos zanimljivih i bolesnih ruta...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju