Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (2/292) > >>

SF2 Freak:
.

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Srpanj, 2016, 11:52:07 ---Alfa ak smo 400km stigli napravit,a krenuli smo u 14.10 sa slavonske i vratli se u 24 s tim da smo se jedno 3 sata sveukupno zajebavali po putu,onda tih dodatnih 150km nije problem

--- Kraj citata ---

Ja volim doc po danu (tamni vizir na kacigi). Krenem u 10, dodjem oko 17-18 sa 4-5 cik pauzi (vise ne pusim, al tak ih nazivam) i pol sata-sat u Karlobagu u birtiji. Od doma do doma mi je to 580km

Onda probajte i tu rutu od 550km - mislim da ces nakon nje pocet stedit lovu za nekaj jace i bit izmedju Senja i Starigrada cesce nego doma ;D

Tomi_ZG:
Ja sam si jučer uzeo pod sic prozirni vizir,da se krene u 7 stignemo do splita i nazad,a ovo pogotovo

A ovo za nekaj jače,da sam zapeo već odavno sam i r1 mogo vozit da sam baš htio ak me kužiš

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Srpanj, 2016, 12:10:52 ---Ja sam si jučer uzeo pod sic prozirni vizir,da se krene u 7 stignemo do splita i nazad,a ovo pogotovo
--- Kraj citata ---

Ja nemam kam stavit vizir, pod sic ne stanu ni dokumenti  :toothy12:
A i predvecer je toliko insekata da bi sve iznad 80 km/h bilo tragikomicno za vozit. Ionak potrosim 10tak mokrih maramica na jednom takvom djiru

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Srpanj, 2016, 12:10:52 ---A ovo za nekaj jače,da sam zapeo već odavno sam i r1 mogo vozit da sam baš htio ak me kužiš

--- Kraj citata ---

Mogu ti samo zavidit na tome. NEmas pojma (ili imas?) koliko je to zapravo skup sport (nakon kaj ga kupis - odrzavanje, oprema itd). A kamoli neki RR.... Svake godine bi mogo kupit novi Runner ili NRG koliko me kosta po sezoni motor, a nikad nije popravljan, samo odrzavan redovno i to sitnice tipa ulje, filteri itd- veci servis jos ne treba (vecinom sam to radim)

A i manje je opasno na skuteru, nekom je i to razlog i potpuno razumijem tu logiku

Tomi_ZG:
Sve si reko,sve mi je to jako dobro i jasno,sve znam  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju