Tehnički kutak > Garaža
piaggio zip 50
lixtronic:
Okej, hvala, zipac je 98 96 tako nešto
Tomi_ZG:
Onda su 16x13,al pazi ak kupiš multivar on ima 19x15.5,ubiti odma kupi multivar i ljubičasti centralni pa onda tek štelaj,ni ne pokušavaj na serijskom variomatu jer ti džaba trud
Još jedna stvar,daj na zadnjim polutkama(remenicama) skini onaj "šeširić" na koji se nasadi centralni feder,on se izvuče rukama van,možda će malo teže ić,pa poslikaj kanale i stavi tu da vidim,jer ak imaš nelinearne kanale to je smeće i treba stavit noviji tip polutki
Evo ti slika,znači ovaj tuljak(lijevo) izvuci i poslikaj kanal izbliza,kanal ti je ovaj prorez u sredini
lixtronic:
Okej, skinem i poslikam čim krene neka radnja oko motora
lixtronic:
opet pitanjce za ekipu...
http://www.ebay.com/itm/181911678744?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
oće ovo šljkat, mislio sam ga bubnut (senzor) tamo negdje među rebra cilindra na onoj strani prema prijenosu (da nije direktan nalet sa puhalice na njega) radi do 110°C i to bi po meni trebalo bit okej (2t je zagrijan i dobar oko 70ak, i preko 110 se nebi trebao grijat) ? display bi ugradio napred na plastiku iznad prekidača za paljenje na anlaser jer tamo ima neko upušteno mjesto za nešto, ali toga nečega nema pa ono, bilo bi relativno vidljivo, spojio bi ga na kontakt bravicu da se pali naravno, ima čak i u satu mjesta za uvalit ga al to bi bilo ko kravi sedlo a i šteta je raskopat sat...
i da, prvobitno je ideja bila za polini kombinaciju boja, e sad, obzirom da imam crveno-plavu kacigu (arai nakano replica) i crvenu ixs jaknu, to i nebi bio neki đir... imate kakv prijedlog za pofarbat motor, ali mora bit neka bolesna kombinacija, razmišljao sam nešto tipa plavkasta sa florescentno zelenim (žutim?) felgama i neke crvene sitnice.. nisam pametan... plava ako bi bila onda bi neka tamnija išla da onako deep izgled ima... nadam se da me kužite... ako ovo odpadne ic ce u polini, ali to je malo pre više viđeno gledam po netu svaki drugi koji je sređen je tako pofarban, ili su neki truli ili su polini replice :toothy11:
aragonY:
To ti je samo display bez senzora, citaj malo opis..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju