Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
kos7:
meni bi trebal biti runner do kraja tjedna u funkciji opet pa je sve moguce, a jel to ti dolazis u zg ili je sastanak negdje na pola puta
RunnerSukosan:
--- Citat: kos7 - 02 Svibanj, 2017, 19:23:41 ---meni bi trebal biti runner do kraja tjedna u funkciji opet pa je sve moguce, a jel to ti dolazis u zg ili je sastanak negdje na pola puta
--- Kraj citata ---
Jooj pa jos nisi sklopio, prije se sklopi turbo prop motor nego ti tu prdekalicu :laughing7:
Ja dolazim u Zg. Ja cu negdje u Zg stat i zvat posto se ne snalazim nikako gore :icon_biggrin:
kos7:
--- Citat: RunnerSukosan - 02 Svibanj, 2017, 19:40:07 ---
--- Citat: kos7 - 02 Svibanj, 2017, 19:23:41 ---meni bi trebal biti runner do kraja tjedna u funkciji opet pa je sve moguce, a jel to ti dolazis u zg ili je sastanak negdje na pola puta
--- Kraj citata ---
Jooj pa jos nisi sklopio, prije se sklopi turbo prop motor nego ti tu prdekalicu :laughing7:
Ja dolazim u Zg. Ja cu negdje u Zg stat i zvat posto se ne snalazim nikako gore :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma pare su m ibile problem posto moram mjenjat sarajevskog ferarija pa se za nekaj novije mora skupit i jos mi je skuter dodal troskova pa mi je malo guzva s lovom..
ak ti tu dolazis onda je super posto neznam u kakvom bum stanju u sub jer je u petak pijanka dogovorena, a i sam znas kakav je onda drugi dan, ali valjda nebum tolko mamuran da se nebum po zgu mogel muvati hahaXD
Tomi_ZG:
Kos nisi normalan dva semeringa slažeš od Božića :toothy12:
Jesi siguran da budeš mamuran,plan je do Graše za početak
kos7:
--- Citat: Tomi_ZG - 02 Svibanj, 2017, 20:39:44 ---Kos nisi normalan dva semeringa slažeš od Božića :toothy12:
Jesi siguran da budeš mamuran,plan je do Graše za početak
--- Kraj citata ---
nisu samo semerinzi, njih sam slozil i vozil do suhog na job po zvono, i kad sam se vracal doma je cviknul nije dal ni znak da bude smece zabarsko haha to je suhi bacil uroke na zvono da pia cvikne :toothy12: :toothy9:
opa haha onda bum se skoprcal do tam kak god znam :klopa:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju