Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
Ne cini ti se :laughing7:
Eee staru prirubnicu sam sjekirom prepolovio i stavio novu! Sad odo do plaze gdje ste se kupali da vidim ima li mjehurica :glasses9:
Samo teorija, moSa analizer :laughing7:
ditek:
--- Citat: Corector - 21 Travanj, 2017, 11:50:59 ---Al vozi ti ona dugo tako ispucala, meni je bolje da nisam vidio najnovije teorije za podesavanje skutera (čim vidis jednu tanku crticu izvana ODMAH MIJENJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZALEPĆE, a to što je guma debela 5mm i što joj treba 5 godina da pukne do kraja to amateri ne shvaćaju, nego će shvatiti tek za 15 godina.
A na kraju se postavlja filozofsko pitanje: a kako nekome objasniti kada mu zacvika zbog ispucale prirubnice (od crtice kao dlaka na vanjskoj povrsini koja nije probila unutra). E pa ako nije zaljepilo 50 skutera s ispucalom, bogami nece ni ovaj. Uostalom, kad se nagledas pod kakvim sve falsevima prosjecni skuteri voze onda ti postane jasnije. Isto kao da primjenjujem metode iz Formule 1 na obicne aute, sto bi znacilo da nakon svakih nekoliko voznji bacam kompletan motor od auta u đubre.
--- Kraj citata ---
true, zato ja skupljam stare "ispucane" prirubnice i na takvim se vozim jos 2 godine barem. I nikad nije zalepeo ;D
Corector:
--- Citat: Josip - 21 Travanj, 2017, 13:02:02 ---Corectore nesto si se gadno nabrusio na teorije sa drugog foruma, ili mi se cini? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Stari moj izludile me na najjace. Iskidao sam se ziv dok sam ih pokusao primjeniti.
Filozofirati mogu kad je nesto high class u pitanju,ali na najprimitivnijim masinama, no waaay. Znaci skoro sam proracunavao primarnu kompresiji,a nisam vidio jednu sitnicu.
To ti je isto kao da ides mjenjati komplet struji na motoru a ne vidis dati je crkao osogirac,i to ne na sredini negona samom pocetku sa spojem nogice. Dugo sam odugovlacio,ali evo probao sam i s ponosom ih deponiram u djubre, jer to nema smisla ine postoji nesto novije od onog sto nam je poznato.
--- Citat: ditek - 21 Travanj, 2017, 13:14:20 ---true, zato ja skupljam stare "ispucane" prirubnice i na takvim se vozim jos 2 godine barem. I nikad nije zalepeo ;D
--- Kraj citata ---
Isto kao i ja, 50 hiljada kilometara za prakticki nula kuna :headbang: to je ta strategija koja ubija brasno u svim ostalim
RunnerSukosan:
Zahvaljujem se frendu Anti na TC-u :headbang: Za sad mi puno bolji djeluje od Evo Slidera.
RunnerSukosan:
Presao sam na diznu 75 i iglu potopljenu. Sto sam primijetio je da mi je a22 igla do sada uvijek bila potopljena.
Sad cekam diznu 76 od Ante da vidim sto ce bit. Decki vidimo se u subotu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju