Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Travanj, 2017, 00:52:36 ---NIkada nisam imao problema sa prirubnicom :toothy9:
--- Kraj citata ---
Tiho peza boy :laughing7:
Dax:
I tebi opet!???
Mamicu im prirubničarsku
Prosle godine 2kom rms ili dmp neznam u 2000km,pa isto kupio orginal,znaci i mene ceka ista sudbina
Uvijek tu pukne najprije gdje nevidis!
Sta ces sad uzet?
RunnerSukosan:
--- Citat: Dax - 21 Travanj, 2017, 06:51:10 ---I tebi opet!???
Mamicu im prirubničarsku
Prosle godine 2kom rms ili dmp neznam u 2000km,pa isto kupio orginal,znaci i mene ceka ista sudbina
Uvijek tu pukne najprije gdje nevidis!
Sta ces sad uzet?
--- Kraj citata ---
Idem sad uzet rms u krese al dugu verziju,imao sam kratku al nista od toga. Ne vidis al osjetis na radu motora i odma ti tlak skoci..
Corector:
Al vozi ti ona dugo tako ispucala, meni je bolje da nisam vidio najnovije teorije za podesavanje skutera (čim vidis jednu tanku crticu izvana ODMAH MIJENJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZALEPĆE, a to što je guma debela 5mm i što joj treba 5 godina da pukne do kraja to amateri ne shvaćaju, nego će shvatiti tek za 15 godina.
A na kraju se postavlja filozofsko pitanje: a kako nekome objasniti kada mu zacvika zbog ispucale prirubnice (od crtice kao dlaka na vanjskoj povrsini koja nije probila unutra). E pa ako nije zaljepilo 50 skutera s ispucalom, bogami nece ni ovaj. Uostalom, kad se nagledas pod kakvim sve falsevima prosjecni skuteri voze onda ti postane jasnije. Isto kao da primjenjujem metode iz Formule 1 na obicne aute, sto bi znacilo da nakon svakih nekoliko voznji bacam kompletan motor od auta u đubre.
Josip:
Corectore nesto si se gadno nabrusio na teorije sa drugog foruma, ili mi se cini? :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju