Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
dario007:
Sta si to s correctorovim runnerom sa z-om usporedivao?
Taj runner je jurio 100gps-a koliko znam,tako da nebi rekao da je mala razlika bila u igri...
Ja trenutno imam sprintera preradenog,kracen je na grani i top je okrenut na pravu stranu,s njim serijala ide bas muski ali ima zid na 10250 okretaja i dalje u krajnjoj nejde,to je 95gps-a.To je max koliko sam mjerio ali uredno ide 92-93gps-a sa auspuhom koji je slabiji od tt-a.
Ako predjem na z-a onda cu znati kakvo je stanje s njim i kako ce s njim ici...R mi je za 50ccm ipak prejak i on joj dusu vadi
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 09 Siječanj, 2017, 15:33:26 ---Sta si to s correctorovim runnerom sa z-om usporedivao?
Taj runner je jurio 100gps-a koliko znam
--- Kraj citata ---
Da s Oskarovim,mada i moj ide 95+ zalegnut s vjetrom u leđa ili niz nadvožnjak ;D
Vozio sam ga išao je dobro al nećemo pretjerivat
RunnerSukosan:
Ccc decki dok se vi raspravljate ja tucem kilometre :toothy9: Ajde brate po litri vjerujem ti al znam da nebi uzeo ni jedan od ta dva spuha jer su to iritirajuca prdekala koja mi glavu probijaju :laughing7: Zx isto nikad nebi kupio al ovog sam dzabe dobio pa sto se moze. Moje mišljenje je da se z isplati vise uzet iz razloga sto je tih i vuna traje dulje od motora a i snaga je zadovoljavajuca po meni, sigurno da ima jacih al na serijali je odlican i ne vadi dusu iz nje. Naravno i financije tu igraju veliku ulogu.
Hehe tomi di je ona slika di si nabrao 120 s runnerom :P ;D
Tomi_ZG:
Bio je dobar vazduh ;D
Corector:
Jesi stavio 2 broja manju diznu s obzirom da si opasno blizu mora?
Ovaj tomi je ubio brasno, bokte 130 s 50ccm, dzaba krecite s yasuncetima i 70ccm kad covek opusteno vozi 130 :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju