Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (38/110) > >>

Tomi_ZG:
Puno je bolji ak nemaš nikaj i odma ubodeš z,ovak nikaj posebno kad sam sjeo sa svog runnera s tt-om na njegovog sa z-om da bi ga išao kupovat,samo pare spušiš,al recimo kad staviš mhr repliku umjesto tt-a e onda ide solidno bolje,samo se vrti visoko i dreči se i sa prerađenim topom pa sam ga se riješio i vratio tt

RunnerSukosan:
A mhr replica spuh je u biti gianelli revers samo s malossi topom tkd nije ni replica isplativa ako.je revers duplo jeftiniji  ;D

A dobro sad možemo se raspravljat kome je koji bolji i isplativiji ,na 50ccm je to ionako vise manje ista pasta
 Ako rijesim ovo za male pare pa cu iznijet svoje misljenje na 70ccm

Tomi_ZG:
Ne nije replika ko reverse to većina krivo misli mada su jako slični konusi,replika je po snazi u rangu r-a samo nije toliko kvalitetna,glasnija je i ima lošiji powerband,peak im je tu negdje

RunnerSukosan:
Frende pogledaj staru replicu i stari revers isto tako i nove verzije identicni su isto tako i sarafi za top ,imaju ono pojacanje prema topu itd.. Koliko sam ja vidio jedina je razlika u topu i nosacu na bloku.

Eo ja sam se malo vozikao da iskoristim toplo vrime i sunce  ;D

Tomi_ZG:
Imali smo probu base i reverse,a kasnije replika i s njom bolje ide vjeruj mi,no nebitno ti se barem voziš,kod nas je -5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju