Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Dax:
Definitivno se i ja slazem,imao zx i nikako ga dobit kako treba na replici,isto problem sa krajnjom i zapne ne cca 9000o/m oko 93kms i onda mu treba da se razvrti sa fiksnim prijenosom i tada samo nabire do nekih 105,reverse se dao fino ustelat i to sa okretajima je bilo puno krace,kad je preskocio 94kms znao je doc do 108 po satu,ali je bio konstatno isto jak od pocetka do kraja
Jako puno ima veze spuh,kad sam stavio reverse motor je prodisao u svim spektrima gasa,a u krajnjoj najvise
Yasuni z je negdje ko i reverse ako se ne varam!?
To bi trebalo fino grabit i jos je sve novo
dario007:
Ako uspijemo izdogovarat onda ce jedan yasuni z i na mog nrg-a pa da peglam 100+ gps-a sa cistom serijalom ;)
Visoki ciljevi ali ostvarivi...
Isto kao i da serijala ide kao dobro ustelan base70 setup.
RunnerSukosan:
Nisam vozio revers pa ne mogu rec ali yasuni z je spuh s dosta momenta i mislim da ce se odlicno uklopit s dr evom. Mogu uzet yasuni (z,r,r.07,c16.07 i c16) za sicu al ipak ce bit z posto sam ga imao vec.
Budemo Dario nes sredili za yasuni ;)
ajlavsrku:
Reverse je mrvicu slabiji od yasuni r,ima sam dr evo s reversom isa je fenomenalno za tu lombinaciju,proba sam i dr evo s tt-om i jaci je reverse osjeti se bas..
RunnerSukosan:
Ja revers samo izbjegavam zbog iritantnog zvuka (previse se dreci) ,a yasuni ko yasuni poznat je kao jako tih auspuh. Z je puno jaci od zx-a (govorim iz vlastitog iskustva) ,a i nije iskljuceno da nabavim i Z i R zbog niske cijene pa koji mi se vise svidi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju