Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (35/110) > >>

RunnerSukosan:

I tako malo po malo mi sa 75 presli na 72 i igla je sad na sredini. Smjesa je opet tamno smeda i fali nijansica pa spustamo iglu za zub(smjesa 5 min zatvorena od kruga i po). Okretaji su skoro 10000 okr i skuter dize na zadnji s mrvu cimanja znaci start odlican. Sutra slijedi nastavak i to bi trebao bit kraj stelanja karba pa se bacamo na prijenos i runner je spreman za trku.

Full

upload image online

Pola

free image hosting

Dax:
Svaka cast,uspio si ga ustelat,ajde sretno sa ostatkom slaganja

RunnerSukosan:
Zahvaljujem se Dax  :icon_biggrin:

Krajnji setup: igla drugi zub od gore,seraf smjese krug i 40min i dizna 70.

Postigao 98gps-a sa prevrtavanjem,produzenom bolcnom i torsionom i bez pretjeranog rastezanja...

Ostaje nam prestelati prijenos i zategnuti konac.

Ovako izgleda svjecica:

Produzena bolcna,preveliki okretaji u ubrzanju i torsion.
Tri faktora koji kradu krajnju brzinu i ne daju remenu na vrh.
Evo sta mi imamo...ovo je max maxova sa ovim postavkama

To smo ganjali kad smo imali pad okretaja i fals zrak,sad to vadimo van i idemo po ps-u

Za garantiran uspjeh preporucujemo fensi rukavice i stolac  :laughing7:

RunnerSukosan:
Nakon brdo i brdo kombinacija imamo finalni setup di najbolje ide a to nam prati i boja svjecke u svim rezimima.
Dokaz da je tu najjaci je ostvarenih 100gps-a.
Finalni setup karba je: dizna 78,igla 1.zub,seraf smjese 1 krug i 20min

Moramo se jos poigrat prijenosom jer imamo pad okretaja u ubrzanju.

Full

Pola

Cetvrt

Evo i video  :icon_biggrin:

RunnerSukosan:
Eo da se javimo spuh radi sa 5.7 rolama na 9800 kroz ubrzanje ali pri 80 kmh spusti na 9000okr i nakon par sec tj brzo kad dode do 90 kmh pocne ih dizat opet. Je da bura dere al bas da spusti toliko je cudno. Setup je ljub cent bez tc.

I tako posto mi ovaj kratki zx nikako ne pase jer nema momenta nego mu je power band vrlo uzak (radi visoko) odlucio sam se na kupnju YASUNI Z spuha. Razlog je taj sto sam ga vec imao i svida mi se moment koji taj spuh ima te smo ja i dario misljenja da ce se odlicno slagati s DR.EVOm.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju