Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
Corector:
Bitno da ne zariba prije Velebita, recimo odes na Breze i onda se spustis do Karlovca, a mi te doslepamo s jednom nogom do Zga :laughing7:
RunnerSukosan:
Eto dogovoreno :toothy9:
Ma maznit cu ja iz zlina (sportski avioncic) polugu za stelanje smjese iz kabine i natrpam je na svog runnera i prije neg sto do table dodem postelam u letu :laughing7: Bolje od ovog ne moze hahahah
RunnerSukosan:
Samo da se kratko javim probleme kod stelanja nam je radila ispucala prirubnica i to je bio razlog zasto ga nisam mogao dobit na leru tj saraf zraka je morao bit zatvoreniji od 1 kruga. Trenutno smo na dizni 82 i igli skroz potopljenoj i kad dode prirubnica to bi trebalo biti to. Takoder sam provjerio prirubnicu na gileri koja je godinu starija ,ima duplo manje km i nova iz salona naravno i na njoj je ispucala. Strasno da si piaggio takve stvari dopusta i bolje da sam stavio komad ementalera duze bi trajao.
Tomi_ZG:
--- Citat: RunnerSukosan - 11 Listopad, 2016, 19:53:10 ---
--- Kraj citata ---
Kak si skinuo ovo djubre dolje,lupao sam gumenim čekićem,radio mu polugu na ušicu,pa poluga + čekić i mogu se jebat kak je zapečeno,ak primjenim jaču silu prepolovit ću blok po pola
Edit: krivu sliku sam kvotao,mislim na poklopac
RunnerSukosan:
Pa nezz meni je islo lupkanjem cekicem i povlacenjem, i podbocim se nogom od blok i polako. Jedino sam jednom s papagajkama uhvatio za one kao usice sad nezz jel na isto mislimo i povlacio, al iz mog iskustva samo treba lupkat gdje su piksne i mora ici van. Ako ne mozes sam probajte u dvoje nekako il ga traktorom potegni hahaa ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju