Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
dario007:
Mislim da je 6.4,ljubicasti centralni i produzena bolcna 0.35mm
Stalno se desavao pad okretaja oko 82-3 gps-a za 300-400 okretaja,probali torsion,vise rolica i sa produzenom bolcnom padne ali manje primjetno i navuce najvise okretaje u krajnjoj...
Dax:
--- Citat: dario007 - 05 Prosinac, 2016, 20:21:33 ---Mislim da je 6.4,ljubicasti centralni i produzena bolcna 0.35mm
Stalno se desavao pad okretaja oko 82-3 gps-a za 300-400 okretaja,probali torsion,vise rolica i sa produzenom bolcnom padne ali manje primjetno i navuce najvise okretaje u krajnjoj...
--- Kraj citata ---
Poslao sam ti poruku pa ako mozes odgovori,trebam te u vezi fergazera ;D
RunnerSukosan:
Rade je sve dobro reka a iskreno ubili smo se stelajuci pa dobro on kaze da ko zna koja je komb vise :laughing7:
Sad je sljedeci korak da pogodimo tu nijansu i to je to
Dax nema problema :icon_thumright:
Mozda me i budete vidili u zagrebu ako natrpam dormeo nadmadrac pod guzicu hahaha
dacerovs:
--- Citat: RunnerSukosan - 05 Prosinac, 2016, 20:52:12 ---Rade je sve dobro reka a iskreno ubili smo se stelajuci pa dobro on kaze da ko zna koja je komb vise :laughing7:
Sad je sljedeci korak da pogodimo tu nijansu i to je to
Dax nema problema :icon_thumright:
Mozda me i budete vidili u zagrebu ako natrpam dormeo nadmadrac pod guzicu hahaha
--- Kraj citata ---
Hehhhehhe, sad ga testiraj do Zagreba :D ;D , samo alat nemoj slucajno zaboravit hehheh, da se Dario nebi opet sjetio stelat nesto
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Zna dario da ja ne nosim puno alata a opet imam sve hahaha Kacavida mi je za oskara :icon_biggrin:
Mozda se ozb zaletim do gore, nikad se ne zna ;D
Samo ne znam oce zaribat zbog razlike tlakova :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju