Da ti 406 i 407 coupe su i meni posebno predivni auti , ali potrosnja uz njihove "bijesne" motore ti je 7-10l kombinirano , a grad 13+l . S mazdama ja jos nisam vidio problema , evo obiteljski prijatelji imaju 626 i okrenuo 500000 km bez kvarova, samo ovo redovno . A kumovi mi imaju ovakvu kakvu sam ti linkao samo s slabljim motorom i vozio sam se dosta u njoj i isto nikada problema kolko razgovaramo . Samo redvni servisi i toci,vozi . A cuj ovo za hrdu su stariji modeli kao i kod svih marka dok jos nisu bili auti podcinčani . Ova je malo drugacija , jer ima jaci motor dok je vecina 1.4 ili 1.6 ova je ipak 2.0 kao i kod jacih limuzina .
Ovo za snagu je cista istina sto si napisao radi situacija s preticavanjem i puuuno lijepse se voze , ne treba svaki brijeg mijenjati brzine toliko (jer je motor dovoljno jak na manjim okretajima 2000-3000 ) , potrosnja skoro ista (zanemarivo tipa s 6.2-90 ks na 6.5-140 ks ) kao i na nekom od 90 ks , a ovo je potpuno drugi svijet automobila.
Ako biras samo izmedu tih auta definitivno peugeot jer je to ipak klasu jaci,udobniji i sve od ostalih. Samo ima puno km i jos +kolko su skinuli
Rade potrazi od privatne osoba da prodaje tako nesto