Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta i wingbell minarelli - info
pitaNS:
aaa krivo sam shvatio...e pa to ne bih znao..lako je probati ako se imaju 2 kvačila kod sebe i minareli i piaggio....
Samo pitanje je hoće li to raditi u jednom komadu?
3alfa3:
@ slow:
Ako mislis na Deltu, shifra pakni je "52 9033" za oba kuplunga, dakle, identicne su.
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Prosinac, 2008, 19:26:57 ---@ slow:
Ako mislis na Deltu, shifra pakni je "52 9033" za oba kuplunga, dakle, identicne su.
--- Kraj citata ---
Ne mislim na deltu, mislio sam opcenito recimo rms za piaggio i minarelli ili serijska...
budem sutra nesto isprobao...
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 23 Prosinac, 2008, 18:46:01 ---problem je sto je dosjed za centralni feder na kvacilu piaggio veceg promjera i onda minarelli centralni ima "lufta"
--- Kraj citata ---
meni je tako na prijasnjoj srki bilo. luft centralnog i na serijskom kvacilu i na fly-ju
:dontknow:
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 23 Prosinac, 2008, 20:26:42 ---
--- Citat: SlowRider - 23 Prosinac, 2008, 18:46:01 ---problem je sto je dosjed za centralni feder na kvacilu piaggio veceg promjera i onda minarelli centralni ima "lufta"
--- Kraj citata ---
meni je tako na prijasnjoj srki bilo. luft centralnog i na serijskom kvacilu i na fly-ju
:dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa moze proci taj luft, isprobao sam i nema problema, ali opet bih volio da je opruga u centru.
Ako nista drugo, napraviti cu jedan adapter s kojim cu prilagoditi piaggio kvacilo na minarelli sto se tice centriranja opruge. To mi je cak jednostavnije nego preslagivanje kvacila...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju